Dane Deda 2639 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan molim kontakt ( BG i okolina) a moze i druge lokacije majstora za presvlacenje sedista. Zahvaljujem na pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Decembar 28, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan molim kontakt ( BG i okolina) a moze i druge lokacije majstora za presvlacenje sedista. Zahvaljujem na pomoci.Srdjan SurćinPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Decembar 28, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bane, ja moram iz NS-a da trazim drugaru iz BG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Decembar 28, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bane, ja moram iz NS-a da trazim drugaru iz BG. Nema na čemu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 28, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Dane Deda je napisao: Hvala Bane, ja moram iz NS-a da trazim drugaru iz BG. Koji je taj ljenguza, pa ne moze sam naci majstora? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16335 Napisano Decembar 28, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Branko je napisao: Koji je taj ljenguza, pa ne moze sam naci majstora? Emoj Druze sto puta sam citirao onu cuvenu( znam ja nas,jebo ti nas) naucili kad imaju problem da zapamte moje ime. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 29, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dane Deda Rijesio sam ja to na fin nacin, kome stvarno treba pomoc pomognem, a kad mi se nakace takvi ljenguzi samo kazem da ne znam ni ja. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim kad sam tako naucio , a i srecan sam kad drugima pomognem( nisam zato da im crkne krava). Zato i pored moje bioloske dece, imam i ove usvojene. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 29, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dane Deda Jbga druze i ja sam svesrdno svima pomagao dok me jedan sto sam mu pomogao nije doveo do suda kao okrivljenog, pa sam morao dokazivati da sam mu pomagao, a ne odmagao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...