Iren 32 Napisano Decembar 27, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ni ti skontam kako ovaj sajt radi, ni ti ni da brzo dobijam odgovor. Procice mi lepo vreme dok pristrojim tu zicu, jbt. ZAR NISU FORUMI U PROSLOSTI PO SVOJOJ FUNKCIONALNOSTI I KORISTI? Mi smo tako se zabavljali sa smajlima i profil slikama na fakultetu...Muka, muka, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошли на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 28, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došli Btw, predstavljanje vam kanda nije jača strana, ili vas na fakultetu nisu upoznali sa konceptom "predstavljanje"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslicama. Evo me, mogu da se predstavim lepo. Ja sam Irina. Od 2018 vozim motor, pomalu. Volim jako, razumem malo, zenska glava. Zato staljno trazim pomoc. Vozila sam kineza quinki 200 kubika. Sada sam skoro kupila hondicu nc750 - motor iz snova. Imam zelju sledecu sezonu da ostanem ziva, hvala sto me saslusao, deda Mraze 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Za Disko Nindzu napravicu prezentaciju fakultetski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aleksandra, seko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 28, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Iren je napisao: Za Disko Nindzu napravicu prezentaciju fakultetski Nema potrebe, onaj drugi post ti je skroz na mestu Ne tražimo da pišeš roman, nego samo da se predstaviš, to je valjda normalno, i tako pravila foruma nalažu. E pošto smo tu sitnicu rešili, želimo ti ugodan boravak na forumu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste administrator? Hvala svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Decembar 28, 2022 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je stari clan, kao sto kafana ne vredi nista ako su u njoj samo vlasnik , sef kuhinje i konobari toliko bi i forum bez clanova vredeo. Dobro dosla, citaj, uzivaj i na putu budi bezbedna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 28, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam admin, ja sam samo drug član biblioteke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4478 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 28, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobro dosla, inace ne bi se naljutili ni ako bi postavila neku fotku od makine Pre 20 sati, Disko Nindža je napisao: Nisam admin Samo ima visak slobodnog vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan vex, evo od danas (masina ko Bog) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Iren je napisao: vex, evo od danas (masina ko Bog) E lepa ti boja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Najezda Novosadista boKte... Dobro došla. PS. Taj motor ima najtvrđe sedište u univerzumu. Sve ostalo - sjajan. P.P.S. što ne uze DCT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 30, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Аndrej. Da uzmem DCT treba znati sta je to...videla u salonu, da imaju automatski menjac na nc750. To mozda bi bilo dobro za pocetnika, ali para na sasvim nov motor nemam. Ovaj je polovan...A za sediste...znas kakvo sediste na quinki pulseru....bukvaljno krajem svake voznje da ga vadim iz dupeta...:( Tako sediste na ovom motoru je raj. I nisam imala duge voznje da procenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iren 32 Napisano Decembar 30, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda nc750a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, DraganNS je napisao: Pozdrav i dobrodošla! Hvala, Dragane! I tebi svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8017 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Jagodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...