donadog 21 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, otvaram temu jer ne vidim da je ima. Zanimaju me iskustva vlasnika X-CAPE 650, ili nekog ko ga je probao/testirao. Odgledao sam gomile review-ova, ali me zanima iskustvo nekog prosecnog bajkera, kakav je osecaj na motoru, da li je imao nekih problema, kakav je za duza putovanja sa saputnikom, oprema, poredjenje sa prethodnim motorom... Planiram na prolece da ga kupim, trenutno mi deluje kao najbolji (za mene i moje preferencije) u tom cenovnom rangu i klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme potraži tamo neke od odgovora... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...