max80 2872 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kažem za nas glavate. XXL veličina, za obim glave 63-64cm. Kvarcovana suncem Jadrana, inhalirana na vrhovima Dolomita . Nije padala što i vama želim. Kaciga je spolja maksimalno očuvana, vizir i integrisane sunčane naočare bez i jedne tačkice. 3 zvezdice na Sharp testu, DOT i ECE sertifikat. Unutrašnjost dobra, popustila je na jednom šavu 2cm, ali je to sanirano. Mala mana fali poklopac luftera na bradi. Ide u originalnoj kutiji i vreći za nošenje. Cena za forum niža i iznosi 35evra(fiksno) pa se pozovite na isti. Kontakt preko foruma ili na broj 064/650-2325. Zbog uštede prostora fotke su na linku ispod. https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/mt-blade-2-morph/oglas/145666300#mhs0-1671783279794 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, samo mala ispravka, ovo nije blade 2 - mozda je blade, ali nisam proveravao. Prosle su mi dve dvojke kroz ruke, one imaju osigurac za vizir i centralnu ceonu ventilaciju. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na informaciji . A ja 2 godine pogrešno mislio. Sada sam malo isproveravao u pitanju je model Blade SV. Pošto onda mislim da ima 3 zvezdice i cena je snižena. Izvinjavam se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam da može i zamena za drugu, uz moju doplatu, ako nekom igra. Bitno samo da nije jednobojna, naročito crna i da ima sunčane naočare. Ova mi je nakon dve godine korišćenja postala malko veća, što je i razlog prodaje. Pošto imam glavu kao osmi putnik, ono što znam da mi sigurno igra su Shark Skwal i D Skwal u XL veličini. Scorpion 490, 491, 520, 521, LS2 Storm i HJC I 70 u XXL veličinama. Može i MT ali uz prethodnu probu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog linka, pošto stari nije aktivan više. https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/mt-blade-sv/oglas/146824621#mhs0-1674586013520 Za forum cena 35 evrića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata preko foruma, u drugarskoj komunikaciji, što mi je posebno drago . Novom vlasniku želim u zdravlju i bezbedno da ga služi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...