doktor 4805 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Varadera. Cini mi se ozbiljnije, jace, mocnije. Deauville je poprilicno blag motor. Trajan, kvalitetan, udoban, funkcionala, sve sto je i Varadero, ali za razliku od njega koji ide odlicno, vrlo je pitom. Ako si tip vozaca koji ima izrazito turisticki nacin voznje, to je OK. Na ferry-ju iz Italije u Grcku jedan italijan je vozio Deauvill-a i pricao sam sa njim. Sticajem okolnosti, pre njega je imao Varadero i planira da se vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima popust kod Honde,Varadero staje 10200 ili malo vise,proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam "Centar S", 10.600 EUR je go ko pištolj, a 11.400 je sa ABS-om . za keš daju popust 5% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma godine nemaju veze, meni se sad sa 44 kupuje neki RRRRRR :D Jel to kriza srednjih godina? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7255 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ma, ja jos nisam ni iz puberteta izasao, kad ono...44 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma, ja jos nisam ni iz puberteta izasao, kad ono...44 godine u ybte, 30 godina bubuljica :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7255 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne znas moje muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi odustao od kupovine video sam u oglasima (samo ne znam da li su halo ili novosti oglasi) novu hondu,kupljenu u centru S,presla samo 800km,pa ako te zanima pogledaj Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da li je to oglas za Deuville ili Varadero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Deuville Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javnem... Nisam dugo bio na forumu. Probao sam Deauville 650 pre malo manje od godine dana. Prvo sam procitao na Internetu da kada sednes na njega, da ces osetiti kao da vozis veliki skuter. Nisam verovao dok nisam probao. Motor ima 220 kg, ali je lagan i okretan u voznji. U svakom slucaju, sve pohvale. Ili taj, ili ni jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...