Marek1987 801 Napisano Decembar 9, 2022 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da nema neko slučajno sa teritorije Bg da mi proda ovakvu kantu za mast, danas, eventualno sutro ujutru da preuzmem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Decembar 9, 2022 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kao lokacija ti piše Beograd. Uputi se, u odnosu na stranu Beograda na kojoj si, ka periferiji grada...u rubnim delovima, gde još ima poljoprivrednih gazdinstava ima i poljoapoteka, uopšte radnji sa opremom, hemikalijama, alatom i sl.....gde ovoga ima 100%. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Decembar 9, 2022 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ideji, probacu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Decembar 9, 2022 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marek1987 je napisao: Kolege, da nema neko slučajno sa teritorije Bg da mi proda ovakvu kantu za mast, danas, eventualno sutro ujutru da preuzmem? Imam ja. Stoji u podrumu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Decembar 12, 2022 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/9/2022 at 7:43 PM, MOTOM said: Imam ja. Stoji u podrumu... Hvala drug, našao sam to isto veče po savetu kolege Due, kod gvožđara u Zemunu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...