fatmir 0 Napisano Decembar 8, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi objasni kako saam da naštelujem TPS senzor(senzor pozicije gasa) Inace na motoru menjan tps senzor komplet sa sistemom za ubrizgavanje Sada upalio 13 gresku i treba stelovanje.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 8, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan https://www.r1-forum.com/threads/proper-way-to-adjust-the-primary-tps.173242/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fatmir 0 Napisano Decembar 9, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam mod i udjem kod mene je isto 01 ali onda kada pomerim tps senzor, trazim ugao nista mi na displej ne pomera brojke ne smanjuje ne povecava.?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...