Novola 2118 Napisano Novembar 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone nošene svega nekoliko puta na duže vožnje, odličnog kvaliteta i bez ikakvih vidljivih tragova korišćenja ili oštećenja. Zaista su kao nove. Kupljene u prodavnici DDmoto u Rumi, zajedno sa jaknom. Na sebi imaju 2 velika bočna džepa, 2 prednja džepa sa rajsfešlusima, ojačanje između nogu protiv klizanja, 2 luftera na butinama, protektore naravno na kolenima i čičak trake na struku i na nogavicama. Termo postava koja može da se skida i pere. Ima rajsfešlus da se poveže sa jaknom. Prodajem je jer sam neke nakaradne visine i nikad nisam mogao da ubodem dužinu nogavica, pa tako i sad. Ja sam 195cm i 100tinak kg i pantalone su u principu ok, za mene bi mogla da bude dužina nogavica malo veća, zato ih u principu i prodajem. Ne koristim ih mnogo, a kad ih koristim, nije to to. Dužina nogavica spoljna strana 117cm, unutrašnja 85cm, u struku može da se podešava obim, ali ipak je za nekog krupnijeg, ipak su 5xl dimenzije, mada u poređenju sa normalnom garderobom, pre bih rekao da su 3xl veličina. Plaćene nove oko 14.000, ja ih prodajem za 8.000din. Slobodno pitajte šta god treba, pozdrav. Promenio Novembar 29, 2022 član Novola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ako možeš da proširiš struk pantalona na max, zakopčaš i premeriš metrom poluprečnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/19/2023 at 10:43 PM, Hertzeg said: Kolega ako možeš da proširiš struk pantalona na max, zakopčaš i premeriš metrom poluprečnik. Može naravno. 59-60cm je širina u struku, na max rašireno. Prilično komotno. Oprosti na kasnom odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1579 Napisano Jun 21, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući oglase, deluje mi da na forumu nema nikog ispod XXL. Sem mene Izvinjavam se na offu, ali morao sam da primetim. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 4, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...