Bobni 299 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji na carini ejeas q8 od 26.04.,placen 6100 dinara,niti me neko kontaktirao niti bilo sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 83 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni su poslali verovatno sto su se primili da je veca vrednost. Kupio sam plafonski ventiator nedavno za oko 140 eur na Aliju, ne secam se tacno. Dobio sam ponudu kroz par dana isto to da kupim po 95. Uzmem jos jedan. Onaj prvi mi je stigao i platio sam 1200 din porez jer je kinez stavio neku manju vrednost na fakturu. Ovaj drugi je bio 50 eur + 40 i nesto shiping. Sta su se utripovali nemam pojma, videcu kad dobijem sta ih je bunilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 529 Napisano Maj 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Мени стигао дефлектор Поручен 22.04, јуче стигао. Намонтиран брзински али нисам стигао да га пробам, данас кад се вратим са посла пашће тест рајд А исти дан поручена комуникација и проширење за ћопу, али то ми још увек није стигло Promenio Maj 14 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14758 Napisano Maj 14 Integrisan, 7931 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedan paket stoji od 28.4. Awaiting flight. Oprostio sam se već od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Maj 14 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam koja im je fora, besplatno slanje - ja poručim dva a ono pojavi se trošak slanja. Ja poručim 2X1kom. da ne platim slanje. I stigne mi jedan a drugi se zagubio kod nas, nema mu traga. Poručuj ponovo taj jedan Sad ponovo poručio one plastične zaštite što idu na rol bar, kao kocke 2X1. Jedna stigla juče sad čekam drugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Maj 14 Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2025 at 8:17 PM, Bobni said: Meni stoji na carini ejeas q8 od 26.04.,placen 6100 dinara,niti me neko kontaktirao niti bilo sta. Jel stiglo? Meni od 29.04 stoji na carini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 190 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan I meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5854 Napisano Maj 14 Ne silazi, 4382 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kao i okolo svakog praznika. Ne radi carina, a mnogi njihovi zaposleni iskoriste odmore da spoje dane pre ili posle... nagomila se roba. Stići će. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Abima jok,stoji mi na carini od 26.04. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi promenili status,otpremljeno danas za carinu Nis.Dali neko zna sta to znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Maj 15 Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Bobni said: Danas su mi promenili status,otpremljeno danas za carinu Nis.Dali neko zna sta to znaci? Pokrenulo se i verovatno ces platiti carinu. Ja sada gledao, kod mene i dalje isto stoji, mada kod mene od 29, tako da im dam jos 3 dana, pa da pocnem da zovem i smaram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5854 Napisano Maj 15 Ne silazi, 4382 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Bobni je napisao: Dali neko zna sta to znaci? Ništa ne znači. Tj, isteklo neko vreme da neko tamo mora da promeni status . Carininske ispostave za pošiljke su u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Tamo svi paketi stižu, u zavisnosti od teritorije primaoca. Da li ćeš da platiš carinu ili ne, zavisi od vrednosti paketa i procene carinika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Maj 15 Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, boza_kg said: Ništa ne znači. Tj, isteklo neko vreme da neko tamo mora da promeni status . Carininske ispostave za pošiljke su u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Tamo svi paketi stižu, u zavisnosti od teritorije primaoca. Da li ćeš da platiš carinu ili ne, zavisi od vrednosti paketa i procene carinika. Sad si me zbunio, pa valjda prosledjuju za Nis? Jer ako je samo isteklo vreme, onda nam mogu i pakete vratiti, a da nas nisu ni kontaktirali? Sad me tripujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5854 Napisano Maj 15 Ne silazi, 4382 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se malo, prosleđuju za Niš. Samo mislim da to ne ide baš u realnom vremenu, ko što se mi nadamo. Promene status, pa se opet čeka, sve zavisi od gužve, organizacije, pa kad stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 190 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Jel su i vasi isli preko Holandije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 134 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja u zadnjih mesec dva sta sam porucivao sve islo preko Holandije.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Maj 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas opet promenjen status ,poslato u postu.koliko se ja razumem mislim da je ovo preko madjarske islo. Promenio Maj 15 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 83 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Bobni said: Danas opet promenjen status ,poslato u postu.koliko se ja razumem mislim da je ovo preko madjarske islo. Jeste, ovo je islo preko madjarske, vidis po zadnja 2 alfanumerika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 83 Napisano Maj 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni Evo ti detaljan pregled putanje paketa https://parcelsapp.com/en/tracking/la079043305hu Promenio Maj 15 član vsasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1998 Napisano Maj 15 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Već drugi paket, neke sitnice od par dolara mi nisu stigle, kleptomani poštari ili carinici, čim vide da je pošiljka bez prstnje marnu paket.Pošiljka ima pratnju do Srbije ali ne i do adrese i tu se izgubi na putu do kuće.A šanse nema da znaju šta i čemu služi to što je u paketu, jedno zaštitno staklo za Garmin sat koje košta jedan dolar i pasuje samo na određeni model sata, a drugi paket je magnetić za sklopivi bicikl koji pasuje samo za specifičan model bajsa tkđ smešno 2$ vrednosti.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Maj 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga taj izvestaj,generalno je slicna.slabo se razumem u tracking Ali mi se cini da je poslato u postu I nadam se da ce sutra biti kod mene,eventualno ponedeljak.jedva cekam da probam komunikaciju Promenio Maj 15 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 299 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @vidaknkoliko je vremena proslo?.ja sam Tako narucio bio neke gumice za kosu za moju gospodju I oprostio Sam se od toga a onda je stiglo posle tri I Po meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1998 Napisano Maj 15 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od Januara druga pošiljka ušla u Srbiju u apriluSent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 182 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 54 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručujem 2 puta povišeni vizir, iz različitih prodavnica. Samo mi šalju da tražim povrat para, kao problem oko logistike. Nije mi jasno šta se dešava. Do sad nikad problema kod porudžbina, zadnje 2 stigle posle 17-18 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5854 Napisano Maj 16 Ne silazi, 4382 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka kvaka oko dimenzija. Ako je veći nego što primaju u avion, odbiju pošiljku. Tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...