Bokam 51 Napisano Novembar 26, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Iphone kod mene od pocetka godine, nema tacku na sebi, pre mesec dana izasao iz Apple garancije. BH 97% telefon je stigao u slim pakovanju ali ja uz njega dajem 18w punjac sa usb lightening kablom, 4 komada 9d stakala, tri maskice (dve nove) i naravno kutiju. 370e fixno, zamena me ne interesuje uzeo sam drugi telefon. Bojan 063/8524-305 Becej Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 26, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu do ponedeljka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Oslo kolegi u zdravlju ga sluzio i na android se ne vratio Promenio Novembar 29, 2022 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...