abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Metalproizvod Novi Sad radi pancirna creva po uzorku. Das im tu fotku iz kataloga, naprave ljudi na meru. Ne znam da.linrade navoj/holender. Ja sam donsad uvek imao holender/holender zahtev. Nemam nista od toga sto ih spominjem, ali meni su uradili gomilu creva i dalje bez i jedne jedine reklamacije ( nekih 10-11 god je najstarije ugradjeno i to na mom motoru), a ugradio sam ih bar 100 komada od onda. P.S. Sad gledam. Drug, ponesinto crevo u bilo koju opremljenunradnju autodelova. Ako ne pase od nekog BMWa ili Japanca auta, secem nokte do krvi. Bas deluje kao crevo iz automobolskog programa, samo da natrefiš navoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Skinuh ga danas pa cu proveriti i tu ideju. Ima mali jedan problem a to je gornji ulaz koji je oblikovan prema ulosku tj zljebu- nosacu na viljusci i gumicama oko nje. Niije crevo samo problem nego i fiksiranje. Ali svakako dobre ideje. I hvala za info za NS vrlo moguce da cu njih kontaktirati ako rade crevo na postojece holendere i navoje upravo jer je navoj urezan dosta specificno uzlebljen. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari (a i ako neko bude prolazio kroz istu pricu)…..Epilog je sledeci, ni Beohidraulik ni ovaj do njega ne mogu da iskoriste postojece holendere i navoje. Holendere ni jedni ni drugi nemaju zakrivljene. Neki ciga na Kp nudi sa starog RT a ceo sistem cevi i creva za 70 jura sto me ne zanima polovno. Ali sam ipak cacnuo. Cak sam juce s drugarom pricao koji vozi GTL a da su mu stavili crevo na njegove holendere i navoje, pa mi nije jasno ko koga zeza ovde, jer oba sevisa decidno odbacuju mogucnost da se postojeci delovi koji su vec stisnuti dalje koriste. Odradio sam neku medjuvarijantu bez glodanja za gumicu i prsten na viljusci gde se uslovno receno oslanja, jer nema mesa na navoju koji imaju. Holender je grejan i krivljen.Navoj i holender su razliciti materijali pa je holender odlicno obradjen a dno navoja jezivo. Srecom pa ne dotice crevo ali generalno slaba tacka jer upravo on moze da ga presece da crevo radi.1800 dinara. Probacemo danas da ga stavimo , ako bude okej i sistem bezbedan, ozracicemo ali nisam zadovoljan. Tako da ce da padne ili Spiegler iz USA ili da u nekom trenutku potrefim nesro drugo. Svakako planiram da sve zamenim, al kod ovih ne. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkSiguran sam da tehnicki oni to stisnu da drzi i da je samo crevo kvalitetno, ali ove ivice i cela prica nisu resenje nego ce resenje da bude ili pamet snalazljivoat ili lova za ljudski set.Videcu svakako da ga obradim malo turpijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 22, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Valjda znaju sta rade, verujem da su ostecenja sa slike samo estetska... Mada, ovako da daju stvarno glupo! Koja je firma u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Valjda znaju sta rade, verujem da su ostecenja sa slike samo estetska... Mada, ovako da daju stvarno glupo! Koja je firma u pitanju? Ista zgrada kao Beohidraulik samo ulaz iza ugla. Dal milos il tako nesto neso peso…zapravo je ista firma samo drugi ulaz. ))I posle me pitaju sto sam sredjujes svoj bajk. Majstor samo sto mora. Zato sto sam i od limara bolje napravio odvod sa olukom. Jer se farba sa vrata za podrum guli. Jer ne menjaju ulje i foliraju ljude. Jer smo do te mere pausalni i povrsni i prevaranti da je sad vec smesno. I onda il kod nekog svog il sam i znas sta sibradio. Al jbg nemamo bas masine za sve. E sad ako covek s lupom treba i kod ovih da ide sto to rade kao jedinu delatnost….. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A jel si probao ovde da nađeš Hel teflonska kočiona creva - Hel teflonska creva - Oprema za motore - MOTO-MANIA :: Sva moto oprema na jednom mestu WWW.MOTO-MANIA.RS Hel teflonska kočiona creva, ili pancirna creva, za sve modele motora napravljena su od najkvalitetnijih materijala što potvrdjuje i doživotna garancija. Kompleti kočionih creva su dostupni u 9 različitih boja.BelaNarandžastaZelenaPlavaCrvena Zlatna SrebrnaKarbon Crna Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 22, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh creva, dal" se bese Sanja zove dovojka sto radi... Nacuo sam da ce uskoro i u Kg imati prodavnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Novembar 22, 2022 Ne silazi, 2137 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam naručivao,meni se javilo muško,N.F.S. kako se tebi sve ženske javljaju.Tebi i BokyBoy samo se ženske javljaju.Moraću i ja da se ošišam na isto.Inače creva su baš,baš dobra,ja stavio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 22, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja zivaca da narucujem, pitam imaju li i dolazim odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A jel si probao ovde da nađeš Hel teflonska kočiona creva - Hel teflonska creva - Oprema za motore - MOTO-MANIA :: Sva moto oprema na jednom mestu WWW.MOTO-MANIA.RS Hel teflonska kočiona creva, ili pancirna creva, za sve modele motora napravljena su od najkvalitetnijih materijala što potvrdjuje i doživotna garancija. Kompleti kočionih creva su dostupni u 9 različitih boja.BelaNarandžastaZelenaPlavaCrvena Zlatna SrebrnaKarbon Crna Sent from my SM-A705FN using TapatalkZaboravih vidis, ugasih komp i link koji sam nasao. Super me podseti. Probacu sutra da vim sta imaju. Ovaj navoj sutra ide na onu zubarsku brusilicu pa javljam utiske. Mozda cu i 6 cu da si popravim Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog malog update-a. Motomania radi pancirna/teflonska creva. Po uzorku ili preciznim merama. Cena je 45eur po crevu a preko 1m duznig 65 eura. Znaci dva creva sa odgocarajucim holenderima/navojima od npr po 15 cm su 90 eur. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog malog update-a. Motomania radi pancirna/teflonska creva. Po uzorku ili preciznim merama. Cena je 45eur po crevu a preko 1m duznig 65 eura. Znaci dva creva sa odgocarajucim holenderima/navojima od npr po 15 cm su 90 eur. Sent from my iPhone using TapatalkEtoSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da mi naprave crevo al za nuklearni trotonet za te pare Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koliko košta original crevo kod uvoznika, možda je jeftinije.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koliko košta original crevo kod uvoznika, možda je jeftinije.Sent from my SM-A705FN using TapatalkNema nema uvoznik. Mator bajk, ne narucuju. Videcemo jos neke opcije. Ima Spiegler usa vec 20 god prave ceo set prednja zadnja sve kompletno za 230 jura, mislim da su ovi preterali s cenom a i vrv daju nekom a ako sami rade ne znam koliko imaju iskustva. Da ne davim temu, doradicu ovo gumeno parce da kraj navoja ne bude aljkav i montiracu da bajk bude ispravam pa ce vrv pasti nov set iz Usa ili proizvodjaca koji godinama proizvode- stancuju i fabricki pakuju i prodaju zamenski set po odavno uzetim merama (150-200 eur).S nasima mi je dovoljno akcije kvaliteta i dranja. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 25, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas i "metalproizvod" N Sad... Meni su radili par puta, nisam imao problema, dva creva od po 90cm izadju 4000din.Ima forumasa kojima je crevo lose krimpano, tako mi se nesto kroz secanje prozima.Moja su iskustva pozitivna! 021/419 210Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 25, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se! Nisam citao, napisao abarth... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas i "metalproizvod" N Sad... Meni su radili par puta, nisam imao problema, dva creva od po 90cm izadju 4000din.Ima forumasa kojima je crevo lose krimpano, tako mi se nesto kroz secanje prozima.Moja su iskustva pozitivna! 021/419 210Sent from my EML-L09 using TapatalkAham, pomenuo si ih ili neko od drugara, da vidim abarth maniac….. Pancirna?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mali update: ofarbao holender i obrusio i osmirglao ivice navoja ka crevu. Lepa jebada i uzivanje u 11 nocom Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Novembar 26, 2022 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da si i tim crevom zavrsio posao, deformacija koju si popravio je rezultat stiska hidraulicnih kljesta/prese. Ruzno za oko (ni ja ga prihvatio ne bih!) ali sigurno je bolje od onog puknutog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, zamenisno veceras čuveno crevce, prednja guma zamenjena (strelice na felni su za vulkanizera i balansera, stisnuto dotegnuto, bilo ulja u cantri, nije povukao vazduh u gl. cilindar, nisam pipao abs centralu dok ne nabavim ostala creva a i nema potrebe, ozraceno, pa idemo dalje Hvala za savete drugari sjajna tema koja ceka jedno dobro cascavanje pa smislite gde:))) Ako smislim da radim desno i dovodno crevo i zadnje kociono, mislim da cu ove sto su radili izvesno preskociti, mozda gumena mozda pancirna pa javljam. Svakako bi sve trebalo zameniti jer guma jednostavno ima vek trajanja.Danas mi je puklo originalno crevo od pumpe za Maestral 18 tacno je muski izdrzalo 20 ak god Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...