Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 18, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, U potrazi sam za ENDURO, TOURING ili SPORT TOURING motorom do 4500e. Pozeljno je da ima: - 800 ccm3 pa na gore - 80ks pa na gore - ABS - da je ispravan Kontakt: 0603313701 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Novembar 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem moj motor posto sam se vratio na R a VFR mi pretezak. https://www.polovniautomobili.com/motori/20682876/honda-vfr800-vtec Ali nema ABS Promenio Novembar 18, 2022 član Xnikolax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dao bi ga za 5400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Novembar 20, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te zanima Bandit 1250s, sa abs-om, uvezen iz Svice od vlasnika, 2010god presao 30000km, ima kofer i nosac i Scorpion sa homologacijom, cifra je niza od tvoje maximalne,posalji PP, a ako te zanimaju detalji slobodno zovi, boja plava. Promenio Novembar 20, 2022 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Novembar 20, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan mali sport turing. Da bi to bio u punom smislu trebaju mu visok vizir i nosac kofera. Od mene ide Givi V46 gratis. To je ono što treba motoru, vozaču trebaju cepovi za usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 23, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A godište, nije bitno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dao bi ga za 5400Kako je dobaaar Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @stegula Hvala kolegaa Jestee, bas je dobar i msm da je cena max korektna. Menjam ga samo zbog problema sa kicmom pa moram nesto udobnije da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Novembar 30, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Vitez Koja je napisao: @stegula Hvala kolegaa Jestee, bas je dobar i msm da je cena max korektna. Menjam ga samo zbog problema sa kicmom pa moram nesto udobnije da uzmem Samo sto su brojevi zamenjeni ,on trazi do 4500 a ti nudis za 5400 malo to zavrti i dogovorite se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16a gde su 4.5 tu su i 5.4 nije me ni zvao, mozda mu se ne svidja takav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto su brojevi zamenjeni ,on trazi do 4500 a ti nudis za 5400 malo to zavrti i dogovorite se Jel ovo tvoj motor bio Puki? Ne znam koje je boje bioSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Novembar 30, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stegula je napisao: Jel ovo tvoj motor bio Puki? Ne znam koje je boje bio Sent from my iPhone using Tapatalk Deluje mi isti kao moj,samo je dodat taj mali vizir... ako je to stvarno moj onda bi potencijalni kupac trebao da izdvoji trazene novce ,jer ce to jednog dana biti kolekcionarski primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, hvala na ponudama. Oglas sam usluzno postavio, drug moj kupuje motor i u potrazi je za motorom. Prosledio sam mu ponude, a mozete pitem vibera direktno na broj ponuditi. Gledamo da nadjemo neki pismen i dobar primerak, a nigde boljeg mesta nego na forumu od vlasnika kupiti motor... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ASIvica 0 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Shadow VT 600 u extra stanjuako je neko zainteresovan ja sam vlasnik prodajem je samo zato što idem samo na jaču kubikažu,nisam preprodavac kod mene je vec četvrtu godinu,kog interesuje mogu na viber slike da posaljem,062285013 Ivica. Promenio Januar 1, 2023 član ASIvica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 113 Napisano Januar 10, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Mozda K1200R, 2007, desetak hiljada na satu, nema ga na oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...