Tošbo 213 Napisano Novembar 16, 2022 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi saveti, naime imam Kawu GPX sa cevastim ramom, i zanima me kako da ga zaštitim od povreda Crash bar na može zbog ralice a za crash pad nema mesta gde bi se ušrafio Imao sam ideju da napravim nosač u dve tačke, koji bi se kačio na ram, ali nisam siguran da li bi u slučaju pada bila prevelika tenzija na ram Otvoren za sve predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 16, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj kawasaki z 900 rs cafe ima fabički predviđeno mesto u 2 tačke na gozdeni ram .Taj mali kaš bar je gvozdeni ceo. Tako gladano bi moglo i kod tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano Novembar 16, 2022 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Može neka slikica? Pre sat vremena, sasa ns 1 je napisao: moj kawasaki z 900 rs cafe ima fabički predviđeno mesto u 2 tačke na gozdeni ram .Taj mali kaš bar je gvozdeni ceo. Tako gladano bi moglo i kod tebe E mislim da sam te video danas u onoj ulici na telepu što se nastavlja na Cara Dušana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 17, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prošo sam na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Novembar 18, 2022 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Javi se našem članu/maestru Sebiću. Ako ti iko može rešiti taj problem ...ON MOŽE......... seba011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Kowalski je napisao: Javi se našem članu/maestru Sebiću. Ako ti iko može rešiti taj problem ...ON MOŽE......... seba011 Vrlo rado ali daleko mi je a motor treba da bude minimum jedan dan kod njega a ja sam planirao da sredim preko zime, a hvala Bogu imam znanje i alat za obradu metala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...