Motorcyclist 16784 Napisano Novembar 8, 2022 Integrisan, 4987 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim nesto o ovom modelu, nisam znao ni da je u izradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda nikada nije ni trebao da bude u izradi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu fali? Lepsi je od mt07, zamena za sv650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 4987 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan u moru bezlicnih motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1974 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Overpressure je napisao: Sta mu fali? Lepsi je od mt07, zamena za sv650. Kažu da nijie zamena za SV650. Navodno će oba ostati u proizvodnji, što znači da će 8S verovatno da ide preko 10000€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da bude 10k, niko ga onda nece kupiti. Toliko kosta mt09, to je vec ozbiljna mašina. Koliko sam razumeo, sv650 nastavljaju da prodaju do sledece godine, pretpostavljam dok ovaj ne dodje u salone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 4987 postova Prijavi odgovor kao problematičan I taj SV650, umesto da su uradili neki ozbiljniji update na tom agregatu, sasiji, kocnicama...toliko popularan model bio, u USA narocito, oni samo stancaju jedno te isto i onda u kantu... Nisu mi jasni nikako, jel bas toliko nemaju love. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8142 Napisano Novembar 9, 2022 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Poserem im se ja u ona dva cilindra.Neću nikad da prodam mog Bandita. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1974 Napisano Novembar 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Overpressure je napisao: Nema sanse da bude 10k, niko ga onda nece kupiti. Toliko kosta mt09, to je vec ozbiljna mašina. Koliko sam razumeo, sv650 nastavljaju da prodaju do sledece godine, pretpostavljam dok ovaj ne dodje u salone. Na ovom dole predstavljanju sam video najviše detalja. Kažu da se pozicionira između SV650 i GSXS-950. Tačnije i SV650 će uskoro dobiti jači motor pa će biti SV700. Što se cena tiče, GSXS-950 i MT09 ove godine kod nas koštaju 10500. Uz neminovni rast cena sledeće godine, oba idu na preko 11000, a 8s verovatno na 10+ Promenio Novembar 9, 2022 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 9, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, gebee&co je napisao: Poserem im se ja u ona dva cilindra.Neću nikad da prodam mog Bandita. Пријатељу, ти ни ниси циљна група. Немој да се бринеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 9, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan У сваком случају Хорнет и овај Сузуки су одговор на вишегодишњу доминацију МТ07 на тржишту. Један удара с леве, други с десне стране. Видећемо колики део колача ће да узму МТ07, јер нуде "више" за скоро исте паре. Јамаха ће вероватно реаговати са променама за 2024-2025, ако им ова двојка узме бар 50% продаје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Generalno svaka marka je postala isto, Motori neudobni, prepuni nepotrebne elektronike i bezlični u odnosu na one sa kraja 20tog i početka 21. veka Tipa za R1, Hayabusom, Zx12R-om se i dalje svako okrene, generalno dosta dugo nije izašao neki wow model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2022 at 9:45 AM, Motorcyclist said: I taj SV650, umesto da su uradili neki ozbiljniji update na tom agregatu, sasiji, kocnicama...toliko popularan model bio, u USA narocito, oni samo stancaju jedno te isto i onda u kantu... Nisu mi jasni nikako, jel bas toliko nemaju love. Zar nije taj V twin 650 discontinued jer ne mogu da ispune emisione norme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Novembar 19, 2022 Integrisan, 4987 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, stegula said: Zar nije taj V twin 650 discontinued jer ne mogu da ispune emisione norme? Moguce da je u Evropi u USA ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...