Nikola19787 5 Napisano Novembar 2, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako uzeo sam skuter pre neki dan, skuter je presao svega 5400km, vise je stajao nego sto se vozio. Svuda je po njemu prasina ali skuter je kao nov, na njemu sam morao da zamenim kais jer je pukao i komplent lamelu jer je otisla remenica(onaj deo koji gura kais). Skuter pali na zub, masina se cuje kao da je nova, kada je podignut na nogicu skuter kao lud prima gas ali kad sednem na njega da ga vozim potpuno je drugacije skuter jedva krene, ide jako sporo sve dok ne dodje do 2/3 brzine i onda krene da vuce ko lud, uzbrdicu ne sme ni da zamisli. Do cega moze biti ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Novembar 2, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napisem resio sam problem, neki mentol je otvarao varijator i rolnice samo nabacao unutra. Skinuo sam namestio polozaj i sad radi kao sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...