Jump to content

Moto Zajednica

Novi Kymco modeli

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova

Hoce sigurno. Onog rumuna ride with Alex Sam pitao kaze da je skroz ispruzio noge I da ima Mesta jos da se povuce nazad na sedistu. Vidim da cemo mi Bozo da pazarimo kod nasih Auto francuz 😂 

Promenio član Gavrilo87
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4122 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
8 hours ago, Gavrilo87 said:

Ns se ceo iznos(5500e) placa prilikom rezervacije, dok u Bg u 50000 dinara. Isporuke se ocekuju u Februaru. 

100% avans... Jel to uobičajeno kod nas ili? Ne znam pitam... 

Kupio sam do sad 2 nova motora, nisam nikad morao... Čak, nije mi dao predračun dok nije imao VIN po kojem može da izda predračun. 

• Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 5451 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Pretprodaja je, pa mogu kako hoće. Ali realno, nije uobičajeno da je 100% avans. A u današnje vreme, očas može nešto da se zakomplikuje, te borbe, te moreuzi, carinski ratovi... može nabavka da se oduži samo tako, i nije u redu da kupac snosi sav rizik.

Zvao sam Francuz Jagodinu, nije im tu glavni prodavac trenutno, pa ću kasnije ponovo da vidim kako je preko njih. Al, OK, ostaje Motorland kao varijanta, ako ovi zabidže.

Promenio član boza_kg

• U prolazu, 70 postova

Pa u motorlendu su OK. Kupovao sam I ja 5-6 novih motora (vise se I ja ne secam 😂), par njih u pretprodaji I ok svuda je trebao neki avans...razumem dilere, to I'm je garancija da imaju kupca. Ovi Novosadjani izgleda nemaju novca za narudzbinu pa zato traze ceo iznos.  U Jagodini su dosta poslovniji od nasih i iz mog iskustva. 

Avans ide svakako, ali 100% i ne baš. Što bi ih ja finansirao unapred i sve ja rizikovao? Neka.

A inače, to je regularna Kymco cena za prednaručivanje, u celoj Evropi, koliko vidim. Ništa oni ne nude sad ultra pa posebno.

Promenio član boza_kg

• Drug član, 1244 postova
  • Motocikl: Maca

Hajde nemojte da me držite za reč, nisam baš 100% siguran, ali čini mi se da je i Eurosumar na početku sezone kad je radio pretprodaju isto insistirao na keš avansu 100% ili ne važe promotivne cene. Mislim da čak ni kreditni kupci nisu bili  obuhvaćeni.

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1526 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Moglo je na kredit, i reklamirano je kredit čak i bez učešća, ali je morao ceo iznos unapred za preorder (ne znam ni kako ide realizacija kredita u tom slučaju). Tako je bilo objavljeno, da li je bilo nešto drugačije u praksi, pitaćemo @slobasuper9 :) 

• Sviđa mi se 1

@Gavrilo87 Čuo sam se sa prodavcem i iz Jagodine i iz Motorland Bg. Kod svih je 100% avans, s tim što može i na kredit preko Banke Intese, rekoše u Motorlandu. U tom slučaju ide unapred 50.000 Din, a ostalo preko kredita, koji treba da se realizuje do kraja novembra. Nisam sad dalje pitao kakvi su uslovi kreditiranja. Na oba mesta su mi rekli da će nakon pretprodaje cena biti 6.050€, pa treba odmeriti.

Opet sam zvao Jgd, prodavac kaže da za kredit mora da ima vozilo na stanju, tj. tačan broj motora i šasije, što je komplikacija unapred i teško za izvesti. E zezanje :) 

Promenio član boza_kg

• U prolazu, 70 postova

Meni su u motorlendu rekli 50000dinara, a ostatak da se isplati dok ne stigne skuter, tj do Februara. E sad, ako su lagali mene, lazem I ja tebe. Ove iz Kragujevcu sam zvao Dana's, Ali nije bio tu ovaj decko sto se bavi prodajom motor... U eurosumaru sam hteo da uzmem adx u pre orderu isto je trebalo da se uplati oko 500e avasa a ostalo kad stigne, Ali Sam odustao kad sam ga probao jer je dosta neudoban... 

Ma verujem ja tebi, samo prenosim šta su meni rekli. Ja sam već navikao na prodavce da nemaju baš sve gvozdene odgovore, da se tako izrazim :) Ovaj Kymco model rekao bih da je najkomotniji od svih trenutno u ponudi, a od SYMčeta je i bolji IMHO.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 70 postova

Ja sam imao 2 nova Sima. Kvalitetni jesu, Ali imaju tvrda I po meni lose oblikovana sedista, lose I tvrdo ogibljenje... hteo sam I treceg da uzmem, Ali Sam bas zbog toga odustao. Na kraju uzmem ovaj Qj MTX300 koji mi je bio skroz ispod radara na sajmu. I ispade da je komotniji I udobniji od vecine novih maxi skutera iako je srednje velicine. 

Promenio član Gavrilo87
  • Sviđa mi se 1

Ja sam imamao 2 Kymca, a i treći ću, kako stoje stvari. Šta znam, nešto imam poverenja u taj brend, a i volim kad ovako naprave dobar odnos cene i kvaliteta. Al sam i sa godinama napravio već poznato tle, znam odakle se i šta može nabaviti od delova i potrošnog materijala, metao sam i zamenske CVT komponente, Polini, i Malossi, YSS amortizere... Sve je to mnogo lakše dobavljivo, i kod nas i iz inostranstva, jer je podrška dugoročna, nego kod kineza.

• U prolazu, 70 postova

Imao sam I ja kymca exiting250, prava ladja, Ali je mene bas namucio, vise bio kod majstora nego sto sam ga vozio. Verovarno je bio u losem stanju, pa je meni zapalo da ga popravljam. Najverovatnije u uzimam I ja xteru, samo nzn dal cu sad ili na sajmu. A ako nekog interesuje Qj Mtx na prodaju je, 2026, 2700km, kao nov. 

Promenio član Gavrilo87

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja