Xnikolax 79 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju HONDA VFR 800, 2005 godiste, registronava do 30.3.2023, uradjeni namotaji, mali servis, zadnja guma 2021 god presla manje od 1000km, ima pokazivac punjenja, uradjeno sediste, vizir sa deflektorom, bagster kozna presvlaka za rezervoar sa rancem, zadnji kofer sa signalizacijom, bocni koferi. Motor je imao pad u mestu i vidi se sa leve strane trag, nisam farbao jer meni ne smeta a nista nije puklo. Cena je 4.000 Nikola 064 237 9989 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Malo o samom motoru: Uzet pre 3 godine, nije bilo nesto prilike da se voze dalje rute i zbog toga sam i resio da menjam i da se vratim na R bar na godinu dana. Motor je presao realnih 120.000 ali je pre nego sto sam ga uzeo raden ozbiljan servis i provera (ventili , dizne, lemele, lanac i lancanici). Jedini problem koji sam ja imao jesu namotaji koju su mu slaba tacna ali to je vise jer ima malo majstora koji to znaju da urade kako treba tako da sam na kraju 2 puta menjao namotaje i poslednji put je uradjena izolacija onako kako bi stvarno trebalo da bude i u fabrici. Zbog ovog sam stavio i pokazivac punjenja kako ne bih dosao u situaciju da ne znam da li motor puni u toku voznje. Motor je vise za putovanja nego za grad tako da je i to bio jedan od razloga kupovine drugog , ja vozim 95% po gradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se ko je taj majstor za namotaje, zlu ne trebalo ?Izvinjavam se za off Sent from my M2101K6G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, badzabajker said: Zna li se ko je taj majstor za namotaje, zlu ne trebalo ? Izvinjavam se za off Sent from my M2101K6G using Tapatalk Cale ortakovog drugara ali ono bas i nije za preporuku posto nije bas azuran i trebalo mu je 2 meseca, takodje nije za preporuku ni firma ELMAG iz Niša. Ima i ovaj : https://instagram.com/namotaji?igshid=YmMyMTA2M2Y= , kod njega nisam radio ali sam dobio preporuku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim... i dalje na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 10, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, cena bez bocnih kofera i bagstera 3500 ili neki dogovor za opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Doslo do promene plana, posto mi se svideo jedan z1000sx na oglasima cena je 3000e za sve i registrovan je pre mesec dana, ova cena je dok je aktuelan motor koji zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Onaj iz Sremske Mitrovice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Vitez Koja said: Onaj iz Sremske Mitrovice? Bas taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan promenio si motor u opisu Prodat VFR? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Septembar 10, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Uf , da.. zaboravih da napisem da je prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...