JankelA 812 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da krenem uskoro sa drugom do Leskovca da pogledamo jedan auto, ali s obzirom da ni on ni ja nismo preterano strucni hteli bi smo da svratimo do nekog mehanicara da ga pogleda pre kupovine, da li ima nekog iz Leskovca ko moze da mi preporuci nekog ko bi mogao da baci pogled? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja mogu da ti preporučim mog supruga. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao dobra iskustva sa Auto Servisom Pirke. Stao mi je auto u Vranju, zaglavio termostat i krenuo da kuva. Dogegao se do Le i kod coveka odradio sve sto treba plus veliki servis. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...