Gordak985 3607 Napisano pre 9 sati Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem u temu... Stigla danas čestitka. Vraćajući se iz Obrenovca 13.aprila, toliko sam bio umoran od prethodnog dana, da nisam čak ni na piće otišao sa drugarima, kako nam je inače i običaj. Jedva se dovukao do kuće... Danas stigla kazna, ćapio me radar na 106 gde je 80, ostružnički most, pravac Obrenovac - Beograd. Znam, bahat sam... Možda je bio i presretač, ko zna. Sve je to za ljude, ne bunim se, samo mi nije jasno, koliko sam svesno celim putem vozio polako, zbog umora. 10 kd, platio pola, jbga...Mene tu isto snimili na 111, žurio na posao, budala :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2761 Napisano pre 9 sati Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste još i dobri Za sad, imam sreće, neka tako i ostane. Pu pu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...