Gordak985 3766 Napisano Avgust 20 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem u temu... Stigla danas čestitka. Vraćajući se iz Obrenovca 13.aprila, toliko sam bio umoran od prethodnog dana, da nisam čak ni na piće otišao sa drugarima, kako nam je inače i običaj. Jedva se dovukao do kuće... Danas stigla kazna, ćapio me radar na 106 gde je 80, ostružnički most, pravac Obrenovac - Beograd. Znam, bahat sam... Možda je bio i presretač, ko zna. Sve je to za ljude, ne bunim se, samo mi nije jasno, koliko sam svesno celim putem vozio polako, zbog umora. 10 kd, platio pola, jbga...Mene tu isto snimili na 111, žurio na posao, budala :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2776 Napisano Avgust 20 Drug član, 1141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste još i dobri Za sad, imam sreće, neka tako i ostane. Pu pu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12038 Napisano Avgust 21 Ne silazi, 2817 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelis da se uclanis u klub,samo galantno po gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21491 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam imao vise srece nego pameti, stojim prvi na semaforu kod Ada mol'a u Miniju, pali se zuto i ne znam koji mi k...bi, opalim ga malo po gasu, nista posebno, prva, druga, treca, cetvrta, sve do 4000 obrtaja...kad ono ispod mosta, ka Sajmu, radar...ukapirao sam koliko brzo idem tek kada je istrcao pandur sa šargarepicom da me zaustavi i kada sam ja pokusao da ukocim... Zaustavi se Mini nekako, uz pomoc ABS-a, pritrcava pandur i kaze, vozacku, saobracajnu, licnu kartu...e, ko qrca rekoh... Cemu zurba Bojane, rekoh keva mi na urgentnom jbg pa zurim...kaze, e onda ok, ajde vozi, ali smanji malo brzinu... car, hvala mu do neba Radar stoji pored, na tronoscu, da'l je snimao ili nije, saznacemo... Promenio Avgust 21 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2776 Napisano Avgust 21 Drug član, 1141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan "...pali se zuto i ne znam koji mi k...bi,"Ha ha ha pošto uvek voziš lagano ahhahahahahahBaj d vej, što ga ne slomi desno na kiflu ili si ih kasno video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 401 Napisano Avgust 21 Zainteresovan, 165 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: kad ono ispod mosta, ka Sajmu, radar...ukapirao sam koliko brzo idem tek kada je istrcao pandur sa šargarepicom da me zaustavi i kada sam ja pokusao da ukocim... To je jedino mesto ,pored silnih kamera, gde znam da su opstali saobraćajci sa radarom (na stranu što stoje noću kada svakako nema nikoga, a preko dana se tu vozi do 20kmh) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8368 Napisano Avgust 22 -, 1856 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 8/20/2025 at 9:07 PM, cezarpa said: Sad krajem ovog meseca trebaju da pocnu neke kamere da beleze sve.Telefon ,pojas,brzinu. Isto ko sto su javili da ce svaka postavljena kamera da belezi prolazak na crveno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21491 Napisano Avgust 22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, slobasuper9 je napisao: "...pali se zuto i ne znam koji mi k...bi," Ha ha ha pošto uvek voziš lagano ahhahahahahah Baj d vej, što ga ne slomi desno na kiflu ili si ih kasno video. Kasno sam ih video jbg, nikog ispred mene a ja budala gledam u obrtomer, da ne preforsiram Minija jer je jos u fazi "razrade"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12038 Napisano Avgust 22 Ne silazi, 2817 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, ser said: Isto ko sto su javili da ce svaka postavljena kamera da belezi prolazak na crveno..... Za crveno svetlo mislim da je potreban kabl od semafora do kutije gde su vezane kamere.Kod nas je vazdusna veza/sks kabl/.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11149 Napisano Avgust 22 4_tocka_i_karoserija, 2249 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, slobasuper9 je napisao: Baj d vej, što ga ne slomi desno na kiflu ili si ih kasno video. Nema šanse da se vide tu dok se još može na isključenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21491 Napisano Avgust 22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sad prosao tuda, jos su tu, zaustavljaju sve zivo. OPREZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8368 Napisano Avgust 22 -, 1856 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Kkovic said: To je jedino mesto ,pored silnih kamera, gde znam da su opstali saobraćajci sa radarom (na stranu što stoje noću kada svakako nema nikoga, a preko dana se tu vozi do 20kmh) Tu pune budzet, nema veze sa bezbednoscu u saobracaju. Prekjuce se vracam sa Ade i kao svi 40, kako sam prosao tronozac i njih na stanici tako u zutu i pun gas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21491 Napisano Avgust 22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ser je napisao: kako sam prosao tronozac i njih na stanici tako u zutu i pun gas... @slobasuper9 eto, i posle Boki manijak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13419 Napisano Avgust 22 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sete se smradovi da stave tronožac negde u blizini osnovne škole, gde bi navodna briga o bezbednosti imala smisla... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5628 Napisano Avgust 22 Drug član, 1215 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ser je napisao: Tu pune budzet, nema veze sa bezbednoscu u saobracaju. Prekjuce se vracam sa Ade i kao svi 40, kako sam prosao tronozac i njih na stanici tako u zutu i pun gas... Znaju da stanu na tramvajske šine,kad se spustiše da nadvožnjaka, 100 m posle radara na mostu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8368 Napisano Avgust 22 -, 1856 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, cezarpa said: Za crveno svetlo mislim da je potreban kabl od semafora do kutije gde su vezane kamere.Kod nas je vazdusna veza/sks kabl/.. To sto su oni zamislili (ona objava da ce na odredjenim relacijama da snima razlicite prekrsaje) funkcionise tako sto ce kamera da slika svako vozilo koje prodje, pa ce neko tamo rucno da pregleda snimke i trazi prekrsaj. Znaci nema nista od toga. Ja prvi navijam da slika za telefon, al dzabe, prazne price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2776 Napisano Avgust 22 Drug član, 1141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja često na obrenovačkom tempomat na 80 i to je to. Dam im k..ac ako ne mora.Ako mora, pišu pa malo se razvlačimo 2 godine, posle puj pike ne važi i ćao. Ove sitrne do 5 000 plaćam da se ne smaram po sudovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12038 Napisano Avgust 22 Ne silazi, 2817 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze SER,ja nisam ni za tel ,ni za brzu voznju,ni pojas da se kaznjava.Zasto?Zato sto sam protiv izivljavanja na narodu.Vidi kakva nam je drzava.Javno na ulici kolima gaze ljude ne kaznjeno.Javno biju ,isto bez kazne.Sad ce da streljaju nekog ko je brzo vozio?Da se razumemo kazne placa gologuzija,a bogati majmuni nisu cak ni u bazi podataka na tim kamerama.On nije ni prosao ,kao duh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7301 Napisano Avgust 22 Drug član, 1569 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/13/2025 at 2:44 PM, zaludan said: Nisam siguran, ali mi domaćini rekoše - ako je sevnuo blic, nema šta da se misliš, bio si u prekršaju 100%. 'Bem li ga. A ne znam ni za te po Srpskoj - ja prolazim pored par komada, ali znam gde su, pa usporim, i nikad me nisu slikale, i nikad nije ništa ni sevnulo. Negde na ap su razliciti limiti u trakama. Obicno uzbrdo/nizbrdo. Tako krajnja desna bude za teska teretna vozila na 80km/h. Ako si se slucajno zadesio u sporoj traci, a bio si putnickin vozilom, ne bi trebalo kazna da prispe. Do sad je vrv trebalo da dodje.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11149 Napisano Avgust 22 4_tocka_i_karoserija, 2249 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Bor-i-slave je napisao: Negde na ap su razliciti limiti u trakama. Obicno uzbrdo/nizbrdo. Tako krajnja desna bude za teska teretna vozila na 80km/h. Ako si se slucajno zadesio u sporoj traci, a bio si putnickin vozilom, ne bi trebalo kazna da prispe. Do sad je vrv trebalo da dodje.? Ništa nije stiglo, pa se nadam da i neće. Bio sam u krajnjoj levoj od tri trake, vozio 140-150. Nevezano s tim, danas platih kod Nikšića 33.33 EUR - vozio sam 92 gde je ograničenje 80, bile duple trake u mom pravcu, jedna u suprotnom, ja preticao...nisam ni gledao koliko idem, znam da nisam imao utisak da idem brzo, nisam ni razmišljao o pandurima... Kaže pandur da je tolerancija do 10 preko ograničenja. Puna kazna za ovih 12 je 50 EUR, ali ako se plaća na licu mesta, plaća se dve trećine, te platih, i to karticom, ne može keš. Inače, bukvalno mi nisu dali priliku da predložim dogovor Pandur u kolima je ispunio dobar deo naloga pre nego sam ja stigao do njega. Sad imaju neke zanimljive ručne uređaje - snima kao kod nas tronožac, ali se koristi iz ruke, kao kamera, sa sve okularom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5668 Napisano pre 3 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Od 16-22.09. MUP akcija kontrole saobraćaja .. akcenat na bezbednost dvotočkaša... Vodite računa ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 767 Napisano pre 25 minuta Zainteresovan, 351 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vozim po Bg...najmanje kroz 5 kom crvenih svetala prodjem...zena mi uvek kaze evo opet si prosao na crveno... Sve bez namere...zamislim se. Zadnji put sam joj rekao da kad ona nije sa mnom nikad ne prodjem na crveno...a ona mi odgovori na to..."zato sto kada ja nisam tu nema ko da ti kaze da si prosao kroz crveno" Malo se zamislim...ima logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...