shomsi 193 Napisano Četvrtak u 19:24 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Agencija iDrive • Saobraćajni prekršaji (@idrive.rs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 620 likes, 40 comments - idrive.rs on July 23, 2026: "Da li ste znali da je ograničenje brzine 50 na mostu na... Da li stvarno rade kamere na mostu na adi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9505 Napisano Četvrtak u 19:49 -, 1968 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kenja bre trolcina, ne znam odakle izviru samo ove njuske! Rade one na raskrsnici gde buse tunel. Drugar dobio na 83kmh. Inace, jedna informacija, softver koji sluzi da detektuje kamera gomilu prekrsaja se placa papreno posle isteka nekog perioda i ide na pretplatu. Nasi "nisu znali to" kad su ga ugradjivali, tako da nisu ni platili... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13261 Napisano juče u 09:38 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 2464 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 7. 2026. at 21:24, shomsi je napisao: Agencija iDrive • Saobraćajni prekršaji (@idrive.rs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 620 likes, 40 comments - idrive.rs on July 23, 2026: "Da li ste znali da je ograničenje brzine 50 na mostu na... Da li stvarno rade kamere na mostu na adi? Kao i za mnoge druge - kenjaju ljudi. Kad bi radile sve kamere o kojima se priča, ja bih ili bio bez dozvole, ili bih davao pola plate na kazne. Ne divljam, ali ne mogu da vozim 50 na takvim mestima. Promenio juče u 09:39 član zaludan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 51 Napisano pre 19 sati U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca sam dobio kaznu na esanduče, iz Pirota papir isto, kakav oktobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13261 Napisano pre 16 sati 4_tocka_i_karoserija, 2464 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Gde su te slikali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25192 Napisano pre 8 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 3005 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi ona kamera kod pumpe na Ikei, juce zaboravim skroz i skrenem preko pune... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8014 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 6839 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte preko 70 po gradu i sve će biti u redu. E sad, puna, crveno, pešački..to po sopstvenom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 478 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 464 postova Motocikl: Honda Forza 350cc Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, iksde said: Posle dva meseca sam dobio kaznu na esanduče, iz Pirota papir isto, kakav oktobar... U manjim gradovima ima mnogo manje "slućajeva" pa brže šalju kazne nego u Beogradu Nego, jedno pitanje. Ove kazne stižu samo vozačima automobila, ne i motoristima?! Ne znam da li imaju kamere koje detektuju nalepnicu ili gadjaju otpozadi vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6124 Napisano pre 2 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Kreće lagano ,ispituju teren za ovakve akcije ... Pričala sam za ovo još ranije ali mi niko nije verovao Veselo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13261 Napisano pre 44 minuta 4_tocka_i_karoserija, 2464 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GR 46 je napisao: Kreće lagano ,ispituju teren za ovakve akcije ... Pričala sam za ovo još ranije ali mi niko nije verovao Veselo ... Ne znam da li si videla snimke - bukvalno sve su preticanja na punoj. Jedino se može diskutovati da li je u pitanju "kolona", tako da u potpunosti podržavam ovakve akcije policije. Retko šta me iritira više od kretena kojima se žuri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...