KeticN94 1 Napisano Octobar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zanima me u vezi apn 6, naime on je sada plave boje kada bih ga ofarbao u crvrnu kakva je procedura oko papira... Na saobracajnoj pise plava... Jel bi onda morao i saobracajnu da menjam ili sta? Inace trenutno je na belim tablama Promenio Octobar 19, 2022 član KeticN94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Octobar 19, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, KeticN94 je napisao: Pozdrav svima zanima me u vezi apn 6, naime on je sada plave boje kada bih ga ofarbao u crvrnu kakva je procedura oko papira... Na saobracajnoj pise plava... Jel bi onda morao i saobracajnu da menjam ili sta? Inace trenutno je na belim tablama Morao bi da menjas i u saobracajnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kad bih hteo na zute table da prebacim jel mora vlasnik da se javi posto papire ima ali vlasnik ne znam ko je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Octobar 19, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ugovor sa vlasnikom,tehnicki pregled,pa ako prodjes dobijes novu saobracajnu sa trenutnom bojom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja iskoristim da pitam. Sta apn 6 treba da ima za tehnicki? Mislim zmigavce stop itd ili ne mora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 19, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: Da i ja iskoristim da pitam. Sta apn 6 treba da ima za tehnicki? Mislim zmigavce stop itd ili ne mora? Ako ide na belu tablicu: migavce, stop svetlo, dva retrovizora. Na zute: stop svetlo Na zute mogu samo noviji sa brojem sasije od 17 karaktera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bele tablice jos postoje? Ovaj sto ja sklapam je bio postarski, negde 90to godiste recimo. Nema tablicu i saobracajnu ali mislim da sam od poste pribavio sve potrebne papire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 19, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam bele kategorije motocikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako on da bude motocikl? Osecam da ce da me zezaju nesto. Jos je u kobasicama, jedino smo agregatic sklopili ovo sve u kutijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 19, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan APN 6S je motocikli po fabricki deklarisanoj maksimalnoj brzini od 47 km/h ali ne ispunjava uslov zbog migavaca pa se moraju ugraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 20, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Imas na youtube nekog decka iz Leskovca koji je apn isao do Beograda. Taj event nije bitan, bitno je da u svojim klipovima objasnjava kako je registrovao apn na bele table i zasto. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj primer, registrovan na belu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Octobar 21, 2022 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan A moras A1 da imas za belu tablu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 21, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan DaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2022. at 23:10, bdada je napisao: APN 6S je motocikli po fabricki deklarisanoj maksimalnoj brzini od 47 km/h ali ne ispunjava uslov zbog migavaca pa se moraju ugraditi. Sad sam gledao, meni u potvrdi pise 6S i sta sad to znaci? Da moram na bele i da sam trebao da platim porez na ugovor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 22, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6589 Napisano Octobar 22, 2022 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kurac ću da vam ugradim...a ne migavce, bagro....da bi bagro (mislim na donosioce pravilnika o registraciji VEĆ REGISTROVANIH mopeda). Moped ide u konzervaciju i na zid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj jedan iz agencije gledao popire i rekao sta sa pribavim od poste posto je kupljen od poste i da ne treba porez na ugovor. Sad bi trebao novi ugovor i da platim porez jer valjda ako je moped ne placa se. Meni u potvrdi pise bicikl sa motorom cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Octobar 22, 2022 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doduse mesto gde zivim, tj opstina policija u opste ne gleda koje su tablice, niti kategoriju.. Gledaju samo da ima kaciga i papiri.. To sto se tice apenaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 22, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Biker Q je napisao: Meni ovaj jedan iz agencije gledao popire i rekao sta sa pribavim od poste posto je kupljen od poste i da ne treba porez na ugovor. Sad bi trebao novi ugovor i da platim porez jer valjda ako je moped ne placa se. Meni u potvrdi pise bicikl sa motorom cini mi se. Koje godiste je? Moguce da je moped, imali smo takav slucaj, posedovao je migavce ali i potvrdu proizvodjaca na 45 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bicikl sa motorom, 1991 godiste, 3kw, 49 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 23, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost motocikli je Ovo je sa sajta ABS, ti sto pocinje vin sa ZZ... ga imaju u 17 karaktera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vidim da li ovaj na slici ima migavce. A koliko vidim pise da se registruje za jednog a ne za dvoje. Znaci motocikl koji se registruje za jednog i treba da se ugrade migavci koji fabricki nisu postojali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14116 Napisano Octobar 23, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, nebuloza koja je prosla. Vec pisah, po starom zakonu uslovi za moped su bili 49ccm, 49km/h i jedno mesto za sedenje sto je APN 6 svojevremeno ispunjavao. Po novom mesta nisu bitna (odredjuje ih najveca dozvoljena masavozila) i max brzina od 45 km/h a ne priznaju prijasnju klasifikaciju jer je to bilo u SFRJ i sada mi treba da budemo zahvalni jer nismo carinili motore, sto bi verujem trazili da su nasli neku pravnu "rupu". Posto TOMOS vise ne postoji a ugradnja migavaca se smatra prepravkom treba se obratiti ABS-u i onda oni kao odobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je isto kao kada bi mi u jugicu sada trazili da ugradim pojaseve pozadi, sto me inace ne bi ni cudilo, jer juce i prekjuce kod nas u bolnici nisu imali spriceve ali zato imamo 30 ministra... Hvala ti na informacijama, kad ga sredim bice zapaljen ispred neke javne institucije sa svim papirima sto sam izjurio od poste i vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...