castor 384 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima super sajt za kalkulaciju troškova registracije. Ubaciš podatke o motoru i na klik dobiješ ceo račun... Obratiti samo malo pažnju da ne računa baš tačno sve troškove. Meni se razlikovalo za nekih 200tinjak dinara. Ipak, može da posluži da se prilično tačno izračuna trošak i udar na novčanik prilikom registracije. Dakle, ovo koristiti (još uvijek) okvirno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Peki, nisam shvatio-a gde je to tehnički 100 kinti??? Mene je za Versysa početkom aprila registracija izašla 15.600 a za skuter 125ccm 09. jula 5440. Inače, meni se kalkulacija sa onog sajta podudarila 100% izuzev cene tehničkog. Njihovi u Železniku ne rade 2točkaše - tako su mi rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 24, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druže učinilo mi se da mi je tako rekla ona žena iz agencije. Evo i računa. zbunilo me je to što mi je kompjuter izbacio 13.500 bez bankarskih taksi, tehničkog pregleda, zelene karte i usluge agencije koja mi je odnela saobraćajnu na overu a mene je izašlo 14.800 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da da - to je to. Inače kalkulator im je dosta dobar i skoro da nema nekiih omaški. Žena - njihova sekretarica (šta god) mi je preporučila neki centar u njihivoj blizini koji radi tehnički za motore, ali je meni bilo bliže na Vidikovcu-znam ljude, nema gužve i sve završiš za 10-ak minuta sem murije a košta 700 kinti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jul 29, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da kaze kolika je kubikaza novijih afrika (rd04 i rd07), da li je ispod ili preko 750ccm. cisto da znam da li prelazi u sledecu kategoriju. hvala i pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da kaze kolika je kubikaza novijih afrika (rd04 i rd07), da li je ispod ili preko 750ccm. cisto da znam da li prelazi u sledecu kategoriju. hvala i pozdrav svima Ispod 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jul 29, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala lalajko, naravno, pitanje je bilo postavljeno zbog cene registracije. Pa jel to "na delu" paradox, da je jeftinije registrovati afriku od transalpa 600 ccm (zbog godista, gde je po zakonu verovatnoce afrika starija, mada znam da su se pravile do 2002 ili 2003.) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Jul 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao mog TA i ujedno izvršena promena vlasništva, sa ugovorom, vraćanjem tablice, dobijanjem nove saobraćajne i tablice u Ljermontovljevoj...suma - sumarum 19 500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga ja najebo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga ja najebo ;D sto....ti nemas limuzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Jul 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mali kućni aparati su mnogo jeftiniji... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Možda se boji da će mu zaračunati mnogo za angažovanu snagu pa će češće ići u crvenu zonu. Zamisli ako mu je jednotarifno brojilo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A tebi treba da daju gratis registraciju, kad im kazes od cega ti je sve sklepan taj tvoj Bavarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...