Jump to content

Moto Zajednica

Registracija poskupela

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Zaboravih, Markone prodaje dobar primerak (mala kilometraza) za koji se 100% zna istorija, sa dosta potrebne dodatne opreme koju ces kasnije debelo platiti, a izace te isto kao i taj sto si namerio.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3076 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ovako, sad sam registrovao...

Suzuki 750, `81. 4 ceka na 3 500 din /prvi ide 10. 7./ i 1 630 din u kesu. Za 15 minuta udaren pecat u policiji u Sopotu.

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Da li zna neko kakve su cene registracije u Republici Srpskoj?

Konkretno me interesuje za kategoriju do 749ccm.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Drugari, imam kombinaciju da uvezem iz austrije BMW R1100GS, po ceni od 4000evra.....'97 godina...Ako znate, odgovorite mi, koliko ce me sve izaci na BG table? Koliko ce me kostati registracija? A sta cu dobiti, a sta izgubiti u odnosu na moju Afriku? Potrosnja, bilo sta.......

Registracija je oko 25.000 po novome, dobićeš čvršći i robusniji motor, sa ozbiljnijim ogibljenjem i tovarnim mogućnostima. Osetno teži od Afrike pri nultim brzinama, trošiće onoliko više koliko više budeš od njega tražio u odnosu na Afriku. Trpi dosta viši putni prosek (za te 2 litre koje je Kepo spomenuo) od Afrike. Mislim da malo sporije ubrzava od Afrike, ali to je subjektivno (i neobavezno). Afriku može da održava skoro svako, a BMW-a skoro niko. Ako su ti u životu česti i bitni silasci sa asfalta, batali BMW, drš' se Trafike. R-1100GS spreman za put teži preko 250kg i boli ga baš uvo da se drnda po šumama i gorama. Može i 5,5l udvoje da troši sa finim prosekom, bez problema ;). Obavezna servisna istorija komada koji kupuješ, bez obzira na sve!

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

GS moze da se vozi u 80% slucajeva off, gde i Africa, bez problema! Provereno.

Naravno nisam mislio da deonice gde nema ni pesacke staze.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pre neki dan platio registraciju za EN 500c 97` godiste 10300 dinara, prva tablica na moje ime i prva saobracajna na moje ime.

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Registracija je oko 25.000 po novome, dobićeš čvršći i robusniji motor, sa ozbiljnijim ogibljenjem i tovarnim mogućnostima. Osetno teži od Afrike pri nultim brzinama, trošiće onoliko više koliko više budeš od njega tražio u odnosu na Afriku. Trpi dosta viši putni prosek (za te 2 litre koje je Kepo spomenuo) od Afrike. Mislim da malo sporije ubrzava od Afrike, ali to je subjektivno (i neobavezno). Afriku može da održava skoro svako, a BMW-a skoro niko. Ako su ti u životu česti i bitni silasci sa asfalta, batali BMW, drš' se Trafike. R-1100GS spreman za put teži preko 250kg i boli ga baš uvo da se drnda po šumama i gorama. Može i 5,5l udvoje da troši sa finim prosekom, bez problema ;). Obavezna servisna istorija komada koji kupuješ, bez obzira na sve!

Hvala Vam drugari......ipak mi je sada prevelika cifra za Markonijevig BMW-a......jednog dana....ko zna!!

• Zainteresovan, 652 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Hvala Vam drugari......ipak mi je sada prevelika cifra za Markonijevig BMW-a......jednog dana....ko zna!!

25000 registracija! Mnogo je kume...drz se ti afrike

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Izgleda da je registracija za Kawasakija EN 500 na KM table, mada nominalno skuolja u dinarima za 418,56 dinara, ipak je jeftinija ove godine. :o

Naime prosle godine registracija+tehnicki+polisa+tablica i saobracajna me je kostalo 8.860,44 dinara. Prodao sam 110€ po 81,50 din/€ (nasao sam beleske o ovome) i imao sam neki kusur.

Ove godine je registracija+polisa+tehnicki+provizija za uplatu, danas bilo 9.279,00 dinara. Prodao sam 100€ po 94,00 din/€ i imao sam neki kusur.

Dakle registracija za motor kojeg imam je POJEFTINILA-realno ;):D ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pa realno je pojeftinila onima koji zaradjuju u evrima a onima koji zaradjuju u dinarima nije.

EDIT: Meni je bila 10300 Registracija, nova tablica, nova saobracajna, i sve ostalo shto ide u to. Uplatnice sam uplatio u firmi de sam vrshio tehnichki nisam se cimao u opshtini. Registrovaos sam ga 2-3 dana pre ovog zadnjeg poskupljenja. KG table.

• U prolazu, 71 postova

Evo, da mi se ne umarate previše, sve na jednom mjestu. Čak i dobijete ispisano kako trebate da popunite uplatnice...

http://www.registracija-vozila.rs/

Pozdrav.

Djole

Skoro sam registrovao motor a sad sam proverio proracun na sajtu , manje vise se slaze (razlika u parstotina dinara) Sajt je odlican ! :)

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Samo da se upishem .. Danas registrowao .. Honda CBR 1000F sve komplet - 23.200 din. Motor je star 22 godine !

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pa 'ajd da dodam i ja... Afrika 650, 8000 din osiguranje (na 8 polurata bez kamate) 5170 din takse, 500 din tehnicki. Cini mi se da je isto toliko bilo i prosle godine.

E ono sto mi se ne dopada je neverovatna guzva u SUP Lazarevac! Ispred mene u redu je bilo 8-oro a cekao sam 2 sata! Jedna salterusa je samo jednog coveka radila sat vremena, stalno greseci u radu sa terminalom, i ko zna dokle bi tako da koleginica sa drugog saltera nije ustala i pokazala joj kako se radi. Za tih sat vremena se par puta istresla na nas koji strpljivo cekamo, kako ne znamo kako je njoj, itd. Klimu su iskljucile sa nase strane, u prostoriji je bilo 50 stepeni, a ko izadje gubi mesto u redu. Pri tom pauza se pravi strogo u 16:30, traje pola sata, a ko izadje gubi mesto u redu. Bilo je par nafrakanih individua na stiklicama koje uz cak-cak-cak hod prodju pored reda, udju kroz neka vrata u prostoriju salterusa i za par minuta se pojave na stolici pored salteruse, koja zatvara privremeno salter i radi nafrakanoj individui papire preko reda. Zatim opet cak-cak-cak pored nas oznojenih i zalepljenih odlazi napolje...

E posle svega, u polumrtvom stanju odlazum u Dunav po zeleni karton. Dunavska salterusa sva razocarana jer dolazim pred kraj radnog vremena. Uzima polisu i daje mi uplatnicu. Sta ce mi to?? Pa nema nikog da radi na kasi, morate u banku da uplatite preko racuna! Pa zasto vi ne naplatite, nema nikog sem mene? Ne mogu, zakljucana je kasa... Ajd po vrucini opet u banku, bankarska salterusa neraspolozena jer dolazim pred kraj radnog vremena...

I tako...

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@Lalajko

sve što bih mogao da kažem na tvoj post bi bio čist govor mržnje prema administraciji i tamošnjoj radničkoj klasi. Smatraj da sam ih napljuvao najstrašnije. Gade mi se!

• Drug član, 2143 postova

Bilo je par nafrakanih individua na stiklicama koje uz cak-cak-cak hod prodju pored reda, udju kroz neka vrata u prostoriju salterusa i za par minuta se pojave na stolici pored salteruse, koja zatvara privremeno salter i radi nafrakanoj individui papire preko reda. Zatim opet cak-cak-cak pored nas oznojenih i zalepljenih odlazi napolje...

Naravoucenije: stikice i kupanje pa u SUP na registraciju...

;)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ima super sajt za kalkulaciju troškova registracije. Ubaciš podatke o motoru i na klik dobiješ ceo račun...

snap1.jpg

snap2-1.jpg

snap3.jpg

http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju

.....na ovo dodaš 100 din tehnički, 350 za novu saobraćajnu, 1000 za zeleni karton i još 1000 da se ne drkaš sa zlim šalterušama >:( >:(

Suma sumarum 14.880 din za motor od 750ccm i 59 kw

Agencija: AVACO

Trnska 9

tel: 011/2437-582

011/3448-981

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

A može Peki i za 800 dindži i opet se ne drndaš!  :)

Ovde zato imaš popust na tehnički pregled...za 100 din  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja