Setac035 328 Napisano Octobar 16, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vec dovde doso a nisam planirao dalje ,kazem ajde da odem i do Troje koja je nekih 40 km dalje da vidim i to cudo. Da nisam otiso posle bi mi bilo krivo a kad sam vido to su mi najzalijih bacenih oko 650 dinara ili 100 L za kartu u celom mom zivotu Nije ova kultura za mene Promenio Octobar 16, 2022 član Setac035 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak sa vreeeemenoom, javljaju da u subotu vec radim od 7 ujutru tako da vikend da se ostane jos malo otpada i krecem nazad do Canakalea.Iz Azijskog dela prelazim u Evropski trajektom .Cena je nesto smersno do 500 dinara koliko se secam i ide na 10 minuta Promenio Octobar 17, 2022 član Setac035 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim i krecem dalje prema Galipolju.Tu su vam se vodile jebem li ga kojekakve bitke i po tome je poznat Razgledam po meni cak nista ni posebno,pijem kafu u nekom restorancicu u luci i palim dalje Promenio Octobar 17, 2022 član Setac035 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam dalje ,standardno prosla ponoc i svake veceri sam vozio do 2 minimum nocu.Pokusao sam da stignem do Tursko-Grcke granice ali umor vec itekako cini svoje.Pored Ipsale grada uz samu granicu stajem na nekoj pumpi i normalno satorce,ogromne dzukele (mada su svi psi u turskoj ogromni ali i dobri)sa kojima se sprijateljujem pomocu neke pilece kobasice i spavanje.Nisu do ujutru mrdali od motora i satora.Tu nemam slika nisam imao volje ni za zivot a kamoli za slikanje. Ali usput do Ipsale carobni most ja sjajnije i zlatnije cudo od njega i to jos usred mrklog mraka nisam nigde vido.HAHAH a mozda mi se od umora i pricinjavao . Promenio Octobar 17, 2022 član Setac035 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ustajem,hranim kerove i pravac TurskoGrcka granica.Prolazim i ovu za razliku od prosli put veoma brzo i bez nekog maltretiranja,skenera itd sto znaju Turci.Na mostu do pola Turski od pola Grcki vojnici Promenio Octobar 17, 2022 član Setac035 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GRCKA .E sad krece jurnjava da se prodje sto vise ,vidi sto vise,okupa sto vise i pocrni da mogu da se kurc..m pred familiju i drugari kad me pitaju gde sam toliko pocrneo Sala malka zuri se pored ovog i da se stigne u Srbiju zbog posla. stajem na prvom prvom odmaralistu da se sredim hahah da budem lep iza Grkinje (ako vidi zena odrace me ) Blagodeti javnog WC-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mesto samo za slikanje i za LIDL na izlasku iz grada je trebalo da bude ALEKSANDROPOLIS ali i od umora a i od zelje za brckanjem i suncanjem na dobro poznatoj kamperskoj plazi preko puta Lidla ostajem nekoliko sati i cak se lepo i spava na suncu.Vreme predobro iako je septeembar, pravo letnje . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sto je trebalo da se produzi za vikend ali zbog posla sad se pretvara u trku sa kilometrima i vrmenom .Jos na to sve rodjena sestra iz Sverige koja je za zetom u Jerisosu me ocekuje pa hteo ne hteo i da bi se vido snjom a nisam ga planirao moram i tamo da svratim Vozim dalje i sledeca tacka a vec je popodne je KAVALA ,pravi se prekrsaj,okret preko pune linije i svracam na plazu da se jos malo okupam i posle toga setnja po gradu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec uveliko vece krecem ka JERISOSU.nista mi nije teze palo u zivotu nego deo puta os Stavrosa do Jerisosa.Mrak,suma,crni novi asfalt a jos i neobelezen i.Onako prebiven i vec polu slep stizem u Jerisos.Sestra poslala na viber video uputstvo kako da dodjem do njih ahahahahhaha,pa na sta da vidim crna sestro ,nego sreca dobro znam makar naziv apartmana gde su sa prijateljima a takodje mnogo dobro govorim i ovaj medjunarodni jezik koji se prica nogama,rukama i mahanjem ruku i posle nekih pola sata ih nalazim . Ogrebo se od mojih najdrazih gastarbajtera sve zivo,sokovi,dva girosa,pojeo im sve slatkise sto imali ,dve pakle cigara. I pored njihovog insistiranja da ostanem da prespavam kod njih zbog problema sa vremenom krecem dalje do Nikitija gde stizem u neko gluvo doba noci i na kraju Nikitija uz jedno drvo na plazi razvlacim sator i padam u komu od umora . Promenio Octobar 18, 2022 član Setac035 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem i u kao sto sam napisao u neko doba noci stizem u NIKITI,nalazim dobro mesto negde pred kraj istog na oplazi i tu nocim.Ustajem oko 7 ujutru,napolju vec pretoplo i sunce krece da przi i odlucujem do poslepodne da se lepo nauzivam ,osuncam i okupam tu pre polaska nazad. Promenio Octobar 19, 2022 član Setac035 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca krecem da se pakujem vec je popodne pakujem se i krecem .Plan je da svratim do Nea Mudanje na dobro poznati giros kod najznojavijeg majstora i njegove radnice sa slepljenom kosom ,ali verujte najbolji giros na svetu i da krecem ka Srbiji Promenio Octobar 19, 2022 član Setac035 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem ka Srbiji.Velika vrucina cini svoje do 8 uvece je pokazivalo kroz Grcku i Makedoniju je na termometru motora pokazivalo 33 do 35 C i do granice sa Srbijom vozim u MAJICI BIJEM ZENU .Nebezbedno ali sta ces .MAKEDONIJU samo vozim kao sto sam napisao na pocetku jel sam od pocetka godine bio vec tri puta.U svakom slucaju preporuka za SKOPLJE grad sa najvise nacickanih mostova ,brodova, statua i spomenika na jako malom mestu a ujedno i staru carsiju gde kuvaju full Tursku kafu,cevape i predobar sladoled.A da, i pijacu na kraju carsije gde nema sta nema Pravi se samo pauza za kafe i gas. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na granicu sa Srbijom prelazim je i kao kad je neko iseko ta dva dela od 33 C prelazim u SRBIJU na 19 C ,kisu i grmljavinu.RAZOCARENJE i samo gledam da stignem bezbedno ali i sto pre do Srbije jel se vec priblizava ponoc a ja ujutru od 7 radim.Prolazim moju Jagoldinu i ta mi ideja pada uz put ,vozim do Velike Plane do Meka ciji nisam nikad ljubitelj bio i sa zadnjim dinarima se jos malo castim .Dolazim kuci u 01 nocu i normalno kasnim na poso ujutru 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene toliko za ovu godinu,motor se i dalje vozi i prave mini turice ,bas jutros izmrzo kad sam se vracao iz Nisa i idemo dalje .Prave se vec planovi za sledecu godinu .Hahah normalno sa budzetom od 300 e i bas dobrom relacijom .Hvala ljudima koji su lajkovali i kojima se svidjala ova moja ne bas lepo napisana prica. 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 19, 2022 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam u ove dve strane! Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stvarno ova turneja kostala 300 evra ili se zezas 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kralju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bobangsxr said: Jel stvarno ova turneja kostala 300 evra ili se zezas On 10/17/2022 at 1:19 AM, Setac035 said: (JBG ne vozim GS-a pa I pozdravljam sve redom uz put pa ljudi videli da sam dobar covek pa davali dzabe(v Sala Mala da se neko ne uvredi) Tacno 300 e I 2000 dinara zeleni karton. Planirao sam je od moja I uspela je. MOTOR mi je iako 1200 kubika trosio od 3,8 do 4,5 l maks, nije se kur. sa besnim vecerama, izjedanjima I ludilo apartmanima.na ustrb da bi se vise proslo I videlo.Gorivo u Srbiji do granice, u Bugarskoj do Turske, sa Turskom najeftinijim do skoro Makedonije, sa Makedonskim opet jeftinijim do kuce I to je to. U Turskoj mozes bukvalno svud da po stavis sator I da te niko ne dira I bas je jeftina, u Grckoj radio Lidl I to je to Promenio Octobar 19, 2022 član Setac035 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...pre koji vikend burazer i ja dobili befel od žena da se provozamo pre podne, podne nazad na dadiljanje (dao Bog, obojica sad imamo po malo dete, pa valja barem vikendom biti uz njih)... I vozili deo TETa koji nam je blizu, stigli do Titela, daj da nešto klopamo - ništa ne radi sem radnje, a već 13h, crkavamo.. radi radnja! Leba, nešto s mesare na tanko sečeno, zdenka, majonez, u torbu i gas dalje! U sred atara našli neke betonske cevi - eto najboljeg stola! Restoran sa milion zvezdica (čitav univerzum iznad nas). Nas dvojica, živimo što smo oduvek sanjali, dva motora i vozamo se bespućima - nije li to suština motociklizma? Kao i ovo tvoje, baš taj deo šator i skromno, je ono što je po meni draž ovog puta! Skidam kapu! A Turska je nešto najlepše što sam doživeo, tako da razumem tvoje oduševljenje, tamo moram da se vratim. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanjaspa79 1 Napisano Octobar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast! Avantura bez greske Iscekujemo sledeci putopis s'nestrpljenjem Promenio Octobar 19, 2022 član tanjaspa79 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanjaspa79 1 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Setac035 je napisao: Krecem ka Srbiji.Velika vrucina cini svoje do 8 uvece je pokazivalo kroz Grcku i Makedoniju je na termometru motora pokazivalo 33 do 35 C i do granice sa Srbijom vozim u MAJICI BIJEM ZENU .Nebezbedno ali sta ces .MAKEDONIJU samo vozim kao sto sam napisao na pocetku jel sam od pocetka godine bio vec tri puta.U svakom slucaju preporuka za SKOPLJE grad sa najvise nacickanih mostova ,brodova, statua i spomenika na jako malom mestu a ujedno i staru carsiju gde kuvaju full Tursku kafu,cevape i predobar sladoled.A da, i pijacu na kraju carsije gde nema sta nema Pravi se samo pauza za kafe i gas. Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub035GS 13 Napisano Octobar 20, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci svaka cast sve pohvale ali posebno na ovako lepo srocenoj i napisanoj avanturi. Pokusacu ja napisem o mojim poutovanjima. Odusevljen sam sta drugo reci . Ja sam za sad izbacio tri klipa na You Tube potrazi od Tanje dace ti link. Veliki pozdrav pa se vidimo . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko me oduševilo ovo putešestvije da razmišljam da zapalim i ja na tu stranu u ponedeljak ili utorak.Gledam prognozu, lepo vreme najavljuju, motor spreman, a bogami šator i ostala oprema vrište iz ormana.Gde ćeš bolje, lepo vreme, jeftino gorivo i klopa, džabe spavanje a ja nigde nisam mrdnuo ove godine.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Octobar 23, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neces da pogresis nikako,jos ovo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...