Jump to content

Moto Zajednica

Mesecno druzenje ili MOTO BERZA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Posle danasnje posete moto-berze skoro mi nece pasti na pamet da dodjem u Kuglas,makar i na pice. Ono je ispod svakog ljudskog dostojanstva,bolje da smo bili napolju bar bi znali pa bi se adekvatno opremili. U delu gde je sank je podnosljivo i zadimljeno,bez toplih napitaka i bez muzike. U delu gde je izlozena moto oprema ima se utisak da je hladnije nego napolju, onaj prostor tj. bivsa kuglana lici na Kusturicino Podzemlje i nikako mi se ne spaja sa necim sto ima prefiks "moto" !  Zasto se taj prostor ne sredjuje pravo da vam kazem nije me ni briga. Ono sto mene boli su uslovi u kojima je vezano nesto sto ima veze sa motorima i sa nama a koji su krajnje neljudski i ponizavajuci.  Nemojte da pomislite da imam nesto protiv Kuglasa i ljudi zaposlenih tamo, apsolutno nikoga ne poznajem i nemam nikakvog interesa.

Ovaj post upucujem i vlasnicima tj. osnivacima Moto Asocijacije BJB da u svojim buducim razmisljanjima o razvoju moto zivota u Srbiji nadju mesto i za ovakav vid druzenja i omoguce ljudima da u pristojnim i humanim uslovima popiju pice,popricaju i pazare nesto od moto opreme.

Zasto ispred neke gradjevine u BG-u  ne bi stajala reklama BJB sa adekvatnim prostorom za druzenje i za ovakve i slicne dogadjaje. Ja,licno, bas bih voleo ostvarenje ovakve i slicnih ideja u nekoj skorijoj buducnosti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 351 postova

Hmmmm, ja mogu samo reci da razumem. Prosle godine u potrazi za ok svirkom na jednom forumu preporuce mi Kuglas.Tada sam otisla i vise nikada, jer sam se smrzla. Verovatno je leti super, ali u zimskom periodu ne verujem ili se to slucajno desilo smrzavanje kad sam ja bila ??? Uglavnom, asocira me na hladnocu :-X

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

Treba da dodjes u toku letnje sezone, promenices misljenje. Ni ja nisam bio juce, bilo mi zima da izlazim iz kuce  :)

bio sam i preko leta, ne vidim u cemu je razlika

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

bilo je hladno ali smo izdrzali....doslo je dosta ljudi i kod sanka je bilo druzenje a bogami i toplije.....

mada vidim i da ima i drugih misljenika koji miosle da je kuglas bez veze....stvar ukusa ali ako neko moze da orhganizuje bolje mesto a da je jos i toplo, a da to prodavce i kupce ne kosta kao sto je bilo u SKC-u na berzi gde su prodavane ulaznice posetiocima odnosno naplacivane tezge prodavcima a isto je bilo hladno i nisu grejali.

Mislim da niko nece bez para da uradi takvu stvar a posle treba videti da li ce neko da ti dodje na nesto za sta mora da plati 100 din i opet da mu bude hladno....

Ovo je licno moje misljenje....

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

dodo, apsolutno delim misljenje u vezi te rupe

To si mogao da i kažeš juče a ne da izmišljaš ortake Norvežane motoriste koji su ti iznenada banuli u posetu  ;D ;D

p.s. kud ti baš Norvežanin pade na pamet ;)

• U prolazu, 53 postova

Prvi put sam bio u Kuglasu i nije mi tako strasno mozda i zato sto sam bio samo posetilac pa nisam se smrzavao u delu za prodaju robe.Jeste da mi je bilo cudno sto nema muzike u kaficu ali sta da se radi valjda takva tura.U Novom Sadu ne postoji ni takvo mesto nego ponesto moze da se nadje subotom na Najlon pijaci na otvorenom prostoru tako da je ovo ipak za mrvu bolje sto ne znaci da ne bi trebalo da se obezbede neki bolji uslovi.Cudno mi je bilo i to sto je polovna roba prilicno skuplja nego kod nas,konkretno mislim na kozu jer sam to u glavnom i trazio.

• Zainteresovan, 599 postova

Hmmmm, ja mogu samo reci da razumem. Prosle godine u potrazi za ok svirkom na jednom forumu preporuce mi Kuglas.Tada sam otisla i vise nikada, jer sam se smrzla. Verovatno je leti super, ali u zimskom periodu ne verujem ili se to slucajno desilo smrzavanje kad sam ja bila ??? Uglavnom, asocira me na hladnocu :-X

Cuj, asocijacija ??    Pa, to je referentna vrednost za hladnocu !!

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Imam ideju ima u Bg dom vojske jugoslavije jeftino se izdaje oko 50.000 din 3-4 sata koriscenja...velika sala ima mesta i za parking...mozda bi i neku muziku pustili... za sank ne znam ali mislim da se i to moze....ali ko ce da organizuje to....ko ce to bre da plati....a ko ce tek na to da dodje i jos da plati ulaz da bi organizator platio zakup.Ima u Bg toloko takvih mesta al niko ne da za DZ.

A za neko fensi namirisano mesto koje je u rokerskom fazonu pa ja za to jos nisam cuo...a mozda i ima i postoji u bgd.

U najgorem slucaju pa da su svi komentari da je berza u rupi pa ta berza ne bi opstala ni pola godine a ne ovoliko koliko postoji...

Hvala ljudima iz N.S-a sto su po tolikoj zimi dosli i vdeli sve to a dosta ljudi iz Beograda nije htelo ili nije moglo da dodje zbog smetova snega i velikog olujnog vetra koji je duvao 200km/h   ;)

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Samo da dodam da je bilo i nas koji smo dosli a zivimo mnogo dalje od Novog Sada!!!

Istina da je bilo prohladno, istina da je bilo ispod nekih ocekivanja a istina je i da je bilo ljudi i da se moglo po nesto i naci.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja