Jovan Ristic 5369 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stiže novi S1000RR. Rešili Bavarsi da nešto novo unaprede na njemu. Protok vazduha malo izmenjen i iskopali su 3 KS više. Bušili malo rupe po šasiji da bude fleksibilnija i dodali malo novih elektronskih igračkica. BMW S1000RR 2023 - Snažniji i fleksibilniji - BJBikers.com BJBIKERS.COM Novine donosi i BMW koji je za 2023. godinu unapredio svoj superbajk S1000RR povećavši snagu, unapredivši šasiju i elektronski paket opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Octobar 12, 2022 (promenjeno) drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ..... i verovatno će pratiti trendove sa cenama pa će osnovni go ko pištolj koštati 25000eura.... naravno moći će da se kupi samo po narudžbi jer će uvoznici povlačiti samo primerke sa više opreme koja će da digne cenu. Setiću se da je 2008-2009 R od 1000cm3 bio oko 12000..... Suzuki najjeftiniji pa onda svi ostali.... Naravno 2009 izlazi prvi S1000RR sa svim elektronskim pomagalima za koja su srpski stručnjaci tvrdili da im ne trebaju jer "je sve u zglobu i osećaju za kočnicu". Japanska bratija tek mnogo kasnije dobijaju sva pomagala koja život znače kada se motor ozbiljno potera. Promenio Octobar 12, 2022 član grof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Octobar 12, 2022 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako. ‘08 u euro sumaru uzeo drugar k8 litru za 11800€… Ovo sad sa cenama nije normalno, jbt t-max nov je 14k, skuter covece…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Octobar 14, 2022 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je S1000RR bio motor iz snova, ma savrsenstvo, bukvalno sem cene i potrosnje nije mi imao neku manu. Sada je jos savrseniji sa ovom naprednom elektronikom i dodacima, sve je to lepo upakovano...ali brate mili, sad izgleda kao neka Honda sa Dukatijevim repom, ne kazem da nije lep ali bukvalno nista posebno. Nisu se ni oni asimetricni farovi svima svidjali ali je to bilo nekako njegovo i bio je prepoznatljiv i meni licno bas lep sa njima, sad kad ga vidim bukvalno mi bude samo "ahaaa ok"....trebali su malo da naprave nesto svoje, ne da iskopiraju izgled. Opet, to je samo moje misljenje Promenio Octobar 14, 2022 član Zeksius 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovaj motor 2016. godiste. Prodao posle godinu dana. Sve je perfektno ali prosto nema nikakve poente voziti ga po ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Moj sledeći motor , htedoh u par navrata da ga kupim, uzimao ga i na test vožnju, neverovatna sprava. Ali nikako da probijem psihološku barijeru da ću motor od 25.000€ da vozim većinom vremena na stazi, za šta do duše i jeste osmišljen.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Novembar 2 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Par mojih fotki odlazećeg (2024.) modela. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...