Mopedshow 18 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Da se predstavim kako kućni red nalaže... Imam 27 godina, iz Čačka sam, od malih nogu vozim sve i svašta, zaluđen sam već dugo vremena pretežno automobilima (modifikovanjem), otkad me je "jača" polovina uzela pod svoje, ali sam uspeo da je omekšam bar za jednu Cagivu Mito 125 Evo od 7 brzina i 35ks, da imam i da mi ne zvoca. Pošto sam pauzirao par godina otkad mi je rođeni brat imao tešku saobraćajku sa mojim motorom nažalost (Yamaha FZR), od tad nisam želeo ni da ga vidim, prodao sam ga i tako je ostalo... Međutim ajde rešim da uzmem ženi nešto da se uči (da je malo privolim na motore da bi i meni aminovala za novi haha), kupim joj Gileru DNA 50, usput i ja uzmem mališu za po gradu kad mi treba da izbegnem gužvu i onda izleti ponuda koja se ne odbija, za duplo veću cenu da je prodam... Usput razmišljam šta uzeti da može i ona da podigne iskustvo na viši nivo, a i da mogu da zujim preko leta, izleti od drugara Cagiva, kupim je isti dan kad sam prodao Gileru...međutim zavolim Cagivu iako mrzim cvaje i eto, sada gazimo kilometre zajedno dok se skupi za neku Yamahu MT07 za moj gušt...a onda će ići na kompletnu restauraciju i u garažu na čuvanje, jer je i ovako u top stanju. Promenio Octobar 6, 2022 član Mopedshow 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9900 Napisano Octobar 6, 2022 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Octobar 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Lep motorin, daj neku fotku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedshow 18 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Disko Nindža je napisao: Dobro nam došao Lep motorin, daj neku fotku Sad kad pokažem ženi tvoj nick, jebaće mi sve redom, jer 3 dana idem kroz kuću i pevam KOJI NINDŽA - DISKO NINDŽA, DISKO NINDŽA KOLO VODI HU HA... hahah Evo je malena... Promenio Octobar 6, 2022 član Mopedshow 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Lepa žabarka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin, dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @Mopedshow Je l' cagiva često stoji parkirana u Rodi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Octobar 6, 2022 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepa „makina“. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedshow 18 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Jok, to je 50ica neka, bicikla. Promenio Octobar 6, 2022 član Mopedshow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedshow 18 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Scholesy198 je napisao: @Mopedshow Je l' cagiva često stoji parkirana u Rodi? Jok, to je 50ica neka, bicikla. Promenio Octobar 6, 2022 član Mopedshow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedshow 18 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ПИпезос je napisao: Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Bolje vas našao. Stvarno ste u centru pažnje pretraživača, jer godinama unazad kad god guglam neki problem, rešenje uvek prvo izbaci na BJBIKERS... Drago mi je da sam napokon ovde sa vama, nadam se da će se neka druženja odavde preneti i uživo, i želim vam svima čiste puteve i bezbedne dvotočkaše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4029 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mopedshow je napisao: Bolje vas našao. Stvarno ste u centru pažnje pretraživača, jer godinama unazad kad god guglam neki problem, rešenje uvek prvo izbaci na BJBIKERS... Drago mi je da sam napokon ovde sa vama, nadam se da će se neka druženja odavde preneti i uživo, i želim vam svima čiste puteve i bezbedne dvotočkaše. Izgleda da ni Google nije imun na MiK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedshow 18 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: Cagiva Mito Evoluzione Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vex je napisao: Izgleda da ni Google nije imun na MiK Jaoooo Vex pa šta ti to lepo voziš...Početkom sledeće sezone planiram ako Bog da kao prvo prolećno putešestvije malo ponovo do Nimnika, moraću da te zovem na hladno pivo da pogledam tu lepoticu... Bore se dva čoveka u meni, jedan voli supersport varijantu, dok drugom uz obrijanu glavu, dugačku bradu, tetovaže i 115kg baš pristaje nešto poput choppera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4029 Napisano Octobar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Mopedshow je napisao: Jaoooo Vex pa šta ti to lepo voziš...Početkom sledeće sezone planiram ako Bog da kao prvo prolećno putešestvije malo ponovo do Nimnika, moraću da te zovem na hladno pivo da pogledam tu lepoticu... Bore se dva čoveka u meni, jedan voli supersport varijantu, dok drugom uz obrijanu glavu, dugačku bradu, tetovaže i 115kg baš pristaje nešto poput choppera. Malo je jedno, i nije lepotica no lepotan. Jbg i ja delim evropske vrednosti. Promenio Octobar 7, 2022 član vex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...