NIKOLA 1 824 Napisano Octobar 31, 2023 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis kolega sve je u stanju i ceni. Stanje se zadnjih par godina poremetilo i cene polovnih motora su vece nego sto su bili do pre 5godina a isti ti motori su jos stariji i izvozeniji. Posto smo generalno tanki sa parama kod nas se pod broj jedan najvise prodaju motori koji su ispod cene pa nek im i fali nesto ali bitno je da je najeftiniji i pod broj dva kad nesto izadje da je bukvalno kao novo, sa malom kilometrazom i lepom opremom to ide ne bitna je cena. Ovo ostalo tavori po oglasima 3 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Octobar 31, 2023 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, NIKOLA 1 said: Gresis kolega sve je u stanju i ceni. Stanje se zadnjih par godina poremetilo i cene polovnih motora su vece nego sto su bili do pre 5godina a isti ti motori su jos stariji i izvozeniji. Posto smo generalno tanki sa parama kod nas se pod broj jedan najvise prodaju motori koji su ispod cene pa nek im i fali nesto ali bitno je da je najeftiniji i pod broj dva kad nesto izadje da je bukvalno kao novo, sa malom kilometrazom i lepom opremom to ide ne bitna je cena. Ovo ostalo tavori po oglasima Ako je motor koji prodajem najjeftiniji na tržištu u istoj klasi za 1000 i više jura,spreman sam za pregovore a niko ne zove vidim da je jedino rešenje da ga poklonim nekoma...možda i bih ali ga niko nije poklonio meni tako da medjutim jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sad ovo odjednom, 13 komada Super Tenere 1200 u oglasima.Kada sam pre par godina jurio ovaj motor nikad nije bilo više od 2 komada na oglasima...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 31, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne prodaje se ništa. Vidiš da ni ovde nije bilo nikada više dobrih motora u ponudi. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 31, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od pre samo 10 godina, sad imamo mnogo kineza na trzistu u nekim enduro putnim varijantama. Pored toga, mnogi su usli u lovu pa kupuju nove motore, sto na kredu sto u kesu. Sa trece strane sto kaze kolega - mentalitet tj pomodarstvo, pogotovo kad je BMW u pitanju. A cetvrti slucaj bi bio da se ipak 1200+ kubika u najmanjem broju kupuje, za razliku od drugih... Ovo je motor prva liga, za putovanje. Ali ko ima sredstava i vremena da puno putuje uglavnom trazi il nesto novo ili neki od BMW GS modela u ovom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 31, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kad sam ja gledao oglase po internetu da kupim ovu moju st to je bilo kao da trazim dva razlicita motora, kucam prvo 'tenerE' pa onda 'tenerA'. ako je nekom stalo da proda nesto valjda je osnovno da napise tacno ime onog sto prodaje... ja se izvinjavam ali iritiralo me je to onda, a izgleda da me iritira i dalje primer: polovni automobili search tenerE polovni automobili search tenerA 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @sasha. Isto tako i africa pisu sa K. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 1, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, rečenicu koju ste čuli hiljadu puta što u školi što u životu usvojili ste kao osnovno načelo srpskog jezika i sa ponosom svaki put izgovaramo: "Piši kao što govoriš, a čitaj kao što je napisano".Citat u našim krajevima, obično se pripisuje Vuku Stefanoviću Karadžiću, međutim zapravo je osmislio i izmislio Johan Kristof Adelung.Znači...sve je to dozvoljeno u našem jeziku...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5508 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1977 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, drmilan_ said: @sasha. Isto tako i africa pisu sa K. Ok, bezveze je da se piše u oglasu afrika , ali tako ga izgovaramo pa još i mogu da shvatim. Ali "Tenera" ?! To nema nikakvo značenje, skroz promenjena reč , baš para uši. Inače Tenere ("Ténéré") je oblast, deo Sahare, a u širem kontekstu znači pustinja. Tenera ne znači baš ništa Promenio Novembar 1, 2023 član živke 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma to Tenere ti je kad ih ima vise,a Tenera kad ima jedna samo tuKakva pustinja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9811 Napisano Novembar 1, 2023 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mene Tenera podseća na motor, Jamahu. Kros / enduro. Toliko o mom poznavanju dvotočkaša... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...