ПИпезос 8228 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista (40) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Milutovac kod Trstenika Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 22.30 sati na lokalnom putu. - Motociklsita koji je nastrado upravljao je motociklom marke "kavasaki“. On je, verovatno usled neprilagođene brzine kretanja sleteo s puta i udario u ogradu. Usled povreda koje je zadobio preminuo je na licu mesta - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je tačno došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je motociklista izgubio život. Izvor: Informer Promenio Septembar 26, 2022 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodoci. Cuvajte se ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Septembar 26, 2022 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce je kolega na dva tocka usmrtio pesaka na putu Kg-Kv, kasnije je i sam od povreda preminuo. Nacuo sam da je u pitanju Kotur iz Kv. Nije provereno, takvu sam info dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Istina je, na žalost.Послато са SM-G975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/363609603661786/permalink/5614634918559202/?app=fbl Ima objava na Fejsu Promenio Septembar 26, 2022 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kotur, jeste. Greota i za njega i za pešaka. Drugar iz Kraljeva mi je rekao da je pešak pretrčavao put na tom delu sa tri trake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, N.F.S. said: Prekjuce je kolega na dva tocka usmrtio pesaka na putu Kg-Kv, kasnije je i sam od povreda preminuo. Nacuo sam da je u pitanju Kotur iz Kv. Nije provereno, takvu sam info dobio. Ništa nisam čuo! Ali ga znam! Vrhunski majstor! Mnogo dobar dečko! Nemam reči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...