Jump to content

Moto Zajednica

SYM CRUiSYM α 300

Recommended Posts

• Ne silazi, 4120 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Na ovogodišnjem EICMA sajmu, prikazan je i novi Cruisym 400 model. Estetska revolucija kažu:zbunjen:

A mož da se kaže samo - rugav ;)

SYM-CRUISYM_400_2025_4-FEAT.jpg?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr-Latn&_x_tr_pto=sc

https://scooternet-gr.translate.goog/news/νεα-μοντελα/sym-cruisym-400-2025/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr-Latn&_x_tr_pto=sc

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: NEMAM

Što se nas tiče uživo jako lepo izgleda.

Videćemo koja će cena konačna biti.

Negde u drugoj polovini 2025 bi trebalo da bude dostupan, mada ja verujem da će se to prebaciti za 2026 početak, ali ajde da vidimo, da ne brzam, sačekaćemo malo.348ed509ad12f16cb13a2d742ccf7576.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1470 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Mislim da uživo izgleda moćno i kvalitetno,prvi utisak mi je bio kao Božin ali nakon gledanja YT 4k snimaka utisak mi se promenio za 180°..

• U prolazu, 1 post

Imam jedno pitanje za sve ovde ... Nisma mogao da ispratim 7 stranica citanja ali nisam nasao ni pitanje ni odgovor na najvecu muku kod CruiSym-a 300 a to je da se svi zale na vibracije pri niskim obrtajima ...? Da li je neko do sad nasao resenje ili makar u cemu je problem jer se razmisljam opasno izmedju CruiSyma-a 300 i Zontesa 368E (Zontesa sam vec kaparisao) ali se ceka mnogo tek u julu a i imao sam neprijatna iskustva sa Auto Prometom tako da bih bas voleo da predjem u neku drugu KUCU sto zbog ove situacije sto i zbog preskupog servisa za koji nisam znao da je Kais 22.000 rsd-a ! 

Ujedno i da postavim jos jedno pitanje Sta je bolja kupovina i zbog cega ? Zontes 368E ili CruSym-a 300 razlika u parama je 200e ali isto tako i u opremi .... Hvala ! 

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: Sym HD300

Original kais za Sym koliko mislim 20000din,isto razmisljam da menjam 25000km na satu ali decko Koji se razume vise od mene kaze ne diraj,Sto se tice vibracija SVI imaju posebno eu5 ali Ako na sym Imas Malu kilometrazu ne diraj,kod mene je ko Nov ali me vuce da menjam sve sa onim Setom Melosi

• Drug član, 3281 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
1 hour ago, Miami said:

Imam jedno pitanje za sve ovde ... Nisma mogao da ispratim 7 stranica citanja ali nisam nasao ni pitanje ni odgovor na najvecu muku kod CruiSym-a 300 a to je da se svi zale na vibracije pri niskim obrtajima ...? Da li je neko do sad nasao resenje ili makar u cemu je problem jer se razmisljam opasno izmedju CruiSyma-a 300 i Zontesa 368E (Zontesa sam vec kaparisao) ali se ceka mnogo tek u julu a i imao sam neprijatna iskustva sa Auto Prometom tako da bih bas voleo da predjem u neku drugu KUCU sto zbog ove situacije sto i zbog preskupog servisa za koji nisam znao da je Kais 22.000 rsd-a ! 

Ujedno i da postavim jos jedno pitanje Sta je bolja kupovina i zbog cega ? Zontes 368E ili CruSym-a 300 razlika u parama je 200e ali isto tako i u opremi .... Hvala ! 

Za koji skuter je kaiš 22.000?

• Drug član, 1107 postova
  • Motocikl: Pojela maca...

To se i ja pitam...

Ne mogu da verujem da bilo koji brend trazi 22K za kais...

Promenio član Loshmi82
  • Podržavam 1

Skoro KOD svih je ta Cena ali kaze mi covek Koji god da menjas ni jedan Kao fabricki,KOD sym 30000km ali koliko gledam 40000km glat Ako ne I vise

Nekad je bilo, da kad izađe nov model, novi agregat i tako to, i kaiš bude nov model jelte, uvek bude skup za oči. Tako je bilo i pre 10 godina, a i više.

Nakon par godina, dok se ustali proizvodnja, pojave se zamenski aftermarket modeli, i fabrički onda pojeftine. Taman dok se nacifra tih 20.000 Km i dođe vreme za zamenu.

Sad doduše više ne znam, izgleda da je opasan bizMis postalo to sa "ovlašćenim servisima" i delovima. To se frljaju sa stotinama evrića za servise, kao da su kikiriki...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X
Ne znam sta da ti kazem. Vozio sam SYM tri godine, nekih 8000km. Nikakvih problema nisam imao, a i servis je bio korektan. Meni nikakve vibracije nisu smetale. Skuter je fino udoban, mozda malo tvrdji, ali meni je to odgovaralo. Amortizer svakako moze da se namesti da bude mekši.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

• Podržavam 1

pre 19 minuta, Loshmi82 je napisao:

Mitsuboshi kaisevi za Piaggio, Hondu...su oko 10K...

Zamenski Mitsuboshi je toliko. A Mitsuboshi sa Piaggio ili Honda nalepnicom su skuplji ;)

Inače, meni se skroz lepo pokazao Bando. Jeftiniji je još od zamenskog Mitsuboshi, a ništa nije lošiji, čini mi se.

Promenio član boza_kg

Pa isto, nekad je važilo da su najbolji delovi oni za prvu ugradnju, a da zamenski više nisu tog kvaliteta. I u auto i moto svetu. 

Al vidiš da to ne mora više da znači, sad stavljaju na primer lanac na motor koji ne mogu pređu ni nekoliko K km.  Sve se obrnulo.

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Ja ne znam gde ce SYM da bude startniji nego sto je fabricki. Jedino kome treba da poleti na semoforu.

• Haha 1

pre 3 minuta, Korto Malteze je napisao:

Ja ne znam gde ce SYM da bude startniji nego sto je fabricki. Jedino kome treba da poleti na semoforu.

Nene za Piaggio kazem,komsija I'ma Beverly

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja