the_doctor 7931 Napisano Septembar 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem mog Malera, nemam više poverenja u njega i to je jedini razlog zašto ide u oglase. Kad je kupljen, plan nije bio da se vozi samo jednu sezonu. Te je dobio pun tretman po dolasku. Piše u oglasu detaljnije. Kad smo se vozili, vozili. Služio je fenomenalno. Kad je zezao, zezao je. Sve sam rešavao, ko je pratio zna, ko ne zna neka pita, sve odgovaram i imam dokumentovano. Motor je trenutno ispravan. Pali na dodir, radi ko doksa. Yamaha FZ6S Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ6S Fazer, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 76000 km, Novi Beograd. Cena... 064/25-35-195 Milan Promenio Septembar 18, 2022 član the_doctor 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 23, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Plaknuo ga malo, zaprao ga ispod pazuha, opalio koju sliku. Kanim se da sutra napravim neki kilometar... imam osećaj kao da moram na streljanje. Čudna je ljudska psiha. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pojačajte volume na max i uživajte u simfoniji. Test vožnja prošla ok. Javila se kapljica ulja na čepu za merenje pritiska ulja, to sam ovde ceć čitao da je neko imao problem, jurim drugi. Zašrafim i motor je puška. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se ukaza prilika, pade mi na pamet na brzaka, da lupimo moj brat @Niksha i ja jednu rokadu. Obojica smo ostali u čudu koja je razlika zapravo u odnosu na stock agregat @abarth_maniac Brate ludilo. Pogotovo u gornjem opsegu obrtaja. Pade srcu teško i sama pomisao da ga neko drugi uzme. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10522 Napisano Mart 3, 2023 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stalno lomim da pređem na litru, ali razum je ponovo prevladao pa sam uzeo Fazera, odličan motor, sasvim optimalan odnos snage i kubikaže, pogotovo ovaj tvoj sa glavom od divlje R6-ice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano April 15, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Maler je opravdao svoje ime. Posle celog dana prelepe vožnje, dodjoh u Bg, kaplje antifriz. Posuda rashladne tečnosti. Rešavam, i rastajemo se. Definitivna odluka. Za forum 3100e. Ko voli, nek izvoli. PS: Nova zadnja guma pre 10 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano April 17, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme STOP! Zamenjena. Rešeno. Idemo dalje. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano April 27, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao tehnički laganica. Bez primedbi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Jul 19, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Neka dva čudna tipa mi se motaju oko motora... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Jul 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Žena kad je čula da kolega, kome se ovim putem još jednom izvinjavam, želi da pogleda i možda kupi Malera pripreti da ću da spavam na terasi. Zgotivila ga, ne da ga. Tako da prodaju stopiramo. Lepo se vozimo, da kucnem u drvo. Kad sam ovde svašta izveštavao, pa i da nastavim. Maler unazad vremena dobio nosače bisaga i prateće torbe. Kao što pisah u drugoj temi napravio sam i crashbar. Uživa mi se malo u svemu ovome. Lanac i lančanici stigli kod Ranka. Čekaju montažu. PS: idu dva zuba više nazad - biće zvrk. Edit: Logičan sled posle crashbara su dodatna svetla koja sad imam gde da postavim. Pa da pitam ovim putem gde da nabavim neke koje svetle kao i standard farovi, da nisu one xenon bele? Promenio Jul 31, 2023 član the_doctor 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi, Priča ide dalje. Žena i ja napravismo par dobrih tura unazad mesec dana, osladilo nam se i hoćemo još. Ujedno smo i svatili da bi nam godilo nešto veće i komfornije, udobnije. Možda i nešto što malo može i da ide van asfalta. Ko je čitao moje poslednje putopise zna i o čemu pričam. Tako da sam definitivno odlučio Malera proslediti dalje. Motor je opet aktuelan za prodaju. Od poslednjeg pisanja ovde Maler je dobio novu zadnju gumu, crashbar, maglenke, distancere volana, nosače bočnih torbi i torbe, nov lanac i lančanike i uradjeno sedište kod Srdjana. S toga će cena u odnosu na poslednju ovde pisanu ići malo gore - ni upola koliko je uloženo. Sadašnja kilometraža više nije 76 nego 82 hiljade. Mali servis je za 500km. Ulje i filteri kupljeni, ili će ih dobiti budući vlasnik. Ili će servis biti odradjen. Zadnje pločice su pri kraju. Pogodite, imam i njih kupljene. Domaćinski. Cena za forum bi bila 3600e. Mislim da je za ono što se sve dobija više nego korektno. Na Polovne automobile će za koji dan, do tad oglašavam samo ovde... Par slika od "ovih dana". Pre nego što je uradjeno sedište. 064/25-35-195 Doca 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatio me danas neizdrž u realizaciji svog plana oko promene motora, a i bilo slobodno popodne, pa sam se pozabavio malo fotkanjem. Evo i linka ka PA ako treba nekom proslediti. Yamaha FZ6S Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ6S Fazer, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 82000 km, Novi Beograd. Cena 3.800 € - Motori -... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 15, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ode! Prvi lik koji je došao ga i uzeo. Nastavak uskoro.... 17 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3622 Napisano Septembar 15, 2023 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i njemu i tebi sa novim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Javlja se lik redovno, kaže ne silazi sa nje. Služi ga odlično. Dobio Maler i LED farove. Promenio Octobar 4, 2023 član the_doctor 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...