Nolanka 508 Napisano Septembar 16, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem citace elektronskih knjiga, ispravne, testirane, sa radnom garancijom. U pitanju su polovni rideri cenovnog ranga 30-120e, velikih svetskih proizvodjaca Kobo, Toliko, Amazon Kindle, Sony, Pocketbook, B&N Nook, Bebook,... Licno preuzimanje, uz testiranje citaca je moguce na Novom Beogradu ili saljem brzom postom kao otkupnu posiljku. Za sve nedoumice, savete i podrsku, stojim na usluzi, a kolege koje su saradjivale sa mnom mogu svedociti da su nase saradnje uvek bile na visokom nivou. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Septembar 16, 2022 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje varijante Kindle-a imaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali možda koristan. Ovo su baš dobre sprave. Ekran ne umara i ako se koristi .epub ili .azw format, mogućnosti samo rastu. Ko voli da čita knjige, ili hoće normalno da pročita neku koja baš i nema da se kupi ovi uređaji su odlični. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 17, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Sveti Atila je napisao: Koje varijante Kindle-a imaš? Imam ih dosta, neki su u top stanju a neki imaju ogrebotinice koje ne uticu na rad i citanje, ali nisu bas za poklon nekome nego za licnu upotrebu, a niza je cena. Konkretno imam Kindle 4, 7, 8 i 10 Kindle Paperwhite 1, 2, 3 i 4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 17, 2022 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako moze info ... Da li mogu da se nadju knjige na nasem jeziku ? Kako ide to oko ubacivanja ? Voljan sam da uzmem jedan od ovih koji kazes da je dobar, vracam se za dve nedelje u Bg, pa ako ne rasprodas javljam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Septembar 18, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pre podosta godinica, bio je neki sajt Baneprevoz, i tu je imalo e-knjiga da se skine. Rekao meni drugar: Skidaj, dok nisu zabranili, a ja bio lenj, danas ću, sutra, i nisam to uradio, i mislim da sada više nema besplatno. Onda sam kupio neki komp na otpadu i u njegovom hard disku je bilo knjiga od A do J. E to sam sačuvao, i kopirao na fleš, samo ne znam kako bih vam doturio. Evo npr ovo je pod A: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 18, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Boris_LION je napisao: Pozdrav, ako moze info ... Da li mogu da se nadju knjige na nasem jeziku ? Kako ide to oko ubacivanja ? Voljan sam da uzmem jedan od ovih koji kazes da je dobar, vracam se za dve nedelje u Bg, pa ako ne rasprodas javljam se Knjige na nasem jeziku mogu da se nadju u ogromnim kolicinama. Konkretno, ja ih skidam na fb grupama koje u naslovu sadrze reci pdf knjige. Drugi izvor je sajt balkandownload. Knjige se ubacuju sa kompa preko usb kabla, copy/paste opcijom, jako kratko traje. Naravno, ja uvek u ridere ubacim tridesetak knjiga na nasem jeziku, da kupac za pocetak ima sta da cita dok ne probere po grupama sta zeli da skine. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 18, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, vujo032 je napisao: Pre podosta godinica, bio je neki sajt Baneprevoz, i tu je imalo e-knjiga da se skine. Rekao meni drugar: Skidaj, dok nisu zabranili, a ja bio lenj, danas ću, sutra, i nisam to uradio, i mislim da sada više nema besplatno. Onda sam kupio neki komp na otpadu i u njegovom hard disku je bilo knjiga od A do J. E to sam sačuvao, i kopirao na fleš, samo ne znam kako bih vam doturio. Evo npr ovo je pod A: Mozes da uploadujes na wetransfer ili tako neki online cloud, pa da zainteresovani ljudi preuzmu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Da li neki od e ridera ima i opciju audio sa ulazom za slusalice ili mozda zvucnike? U pitanju je starija osoba koja slabije vidi a voli knjige. Promenio Octobar 2, 2022 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...