Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, max80 said: Dakle na prodaju GSX750F, u top stanju, cena dogovor @N.F.S. mislim da je red da ga po treći put kupiš 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 17, 2022 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onaj nas je 650, doooolsta lepsi i napredniji od 750.Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18637 Napisano Septembar 17, 2022 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh... Ako na gsa trebaju blokade, onda je stvar baš uzela maha kod tebe. Ja imam mnogo manji i blaži problem sa leđima i, pravo da ti kažem, jedino na motoru me ne boli, a od svih motora, posle celog dana na gsa kao da sam imao neki tretman, ne boli me čak ni par sledećih dana. Pojma nemam sta i zašto, ali empirijski sam primetio... Što se (nedostatka) poziva tice, taj trenutak u sezoni je, sad idu brzo samo jako jeftini motori i oni ispod cene. Malo ćeš čekati, pa će neko doći i oterati. Ako si prelomio, tj. Ako ne moraš, ne prodaj, da ne obrazlažem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Septembar 17, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni nije uopste hica... Ide zima ...laganini.Možda ja ubodem loto preko zime, i eto kepljen je na keca, bez da ga gledam. Motor ti je vrh i cena je ok, ali u ovom trenutku za mene nazalost nedostiznaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo oglas, neka ga jos malo pa ce vidimo... Znaci prodaja je ukinuta. Isto vazi i za Suzuki.Hvala Seve, glasu razuma... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18637 Napisano Septembar 17, 2022 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Septembar 17, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Bole37 je napisao: Што му добро стоји ова плоча за кофер Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, bracabgd je napisao: Што му добро стоји ова плоча за кофер Ja cekam da se prodavac odobrovolji... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Septembar 17, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па ја сад могу да тражим и више него реално Имам удео у продаји Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, bracabgd je napisao: Па ја сад могу да тражим и више него реално Имам удео у продаји Jbg nema vise prodaje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Di bre da prodaješ, nemoj Dušica uši da zavrćeHoćeš definitivno da nas otkačiš i da prestanemo da se družimo a taman si pokrenuo temu i ljudeПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DarkoČa je napisao: Di bre da prodaješ, nemoj Dušica uši da zavrće Hoćeš definitivno da nas otkačiš i da prestanemo da se družimo a taman si pokrenuo temu i ljude Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Sledeci vikend je nas... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Septembar 18, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DarkoČa je napisao: Di bre da prodaješ, nemoj Dušica uši da zavrće Hoćeš definitivno da nas otkačiš i da prestanemo da se družimo a taman si pokrenuo temu i ljude Послато са SM-S901B помоћу Тапатока a,sta ti sad vozis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Septembar 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ništa Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Septembar 18, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ....doso covek k sebi....( zna on zasto)... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Septembar 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ali to je samo privremenoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Ali to je samo privremeno Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Znajuci Dareta...sad ce 1300... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Za 1300 ćemo se načekatiTriple opet , stara ljubav zaborava nemaПослато са SM-S901B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5741 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мој брат у нову гаражу утерује прототип GSa 1350, 2025. Него неће да се хвали. 1 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano Septembar 21, 2022 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Neka se vodi ipak kao aktuelno... https://www.polovniautomobili.com/motori/20491009/bmw-gs-1200-lc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Septembar 21, 2022 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Osećam de tebe 1250 više svrbi nego mene 1200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...