radulovic7 27 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam problem na Pedi Tek 250cc, izbacuje cudan zvuk tj. kao da je prigušen a ispod kod motora izbacuje kao plamen (vidi se na snimku, plavičasto). Da li moze neka pomoc sta bi moglo da bude dok ne stignem kuci...da li se sme tako voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Popustio šraf (brezon) na auspuhu, izgoreo dihtung... Ne vidim najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Septembar 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da staviš ruku na kraj auspuha i probas da li ima razlike u količini izbačenog vazduha u zavisnosti od dodavanja gasa. Valjda me razumeš, ako slabo izbacuje vazduh, onda i po ovome što si ti napisao zvuči kao da je auspuh zapusio, al opet ne mora da znaci nista. On beše ima 2 auspuha, to je noviji model pa nisam siguran ni koliko cilindra ni koliko ima cevi od auspuha ima. U svakom slučaju pretpostavljam da je motor u garanciji, tako da kontatiraj ovlašćeni servis da vidis sta ce ti oni reći, jer neće ti priznati garanciju na bilo šta ako treće lice bude čačkalo oko motora. I naravno javi šta je bilo sa motorom. Promenio Septembar 21, 2022 član matke92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano Octobar 1, 2022 Ne silazi, 2201 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nije naveo da slabo ide,vec da produvava na flansni auspuha.Moguce dihtung da je prosvirao,a pre toga da se sraf olabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...