Bokes 2995 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Aj da postavim ovde, možda nekome bude značilo: Na prodaju kožne moto rukavice, bez perforacije, crne, protektovane. Cena 3500din. Rukavice sam još prošle zime naručio na AliExpress-u, za sebe ali su mi male (po treći put). Suprugi su velike, tako da ih samo premeštam po kući, bezveze... Mekane su i prijatne za nošenje deluju mi i pristojnog kvaliteta(plaćene su 35€ sa postarinom). Na njima piše 2XL ali realno su manje nešto između L i XL (meni su male a nosim 2XL a supruga nosi L ali su joj velike). Preko nedelje sam u Beogradu a vikendom u KV pa se tako može i organizovati lično preuzimanje.Može i slanje, ako nekom više odgovara. Послато са SM-G975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi kad bi napisao neke mere, tipa tvoj obim sake i tvoja procena za koji obim sake bi bile ok. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2995 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Za sada rezervisane za kolegu raps-a.Do ponedeljka (dok ih donesem da proba).Ako ne budu odgovarale dopuniću oglas.Hvala na sugestiji Послато са SM-G975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano Septembar 19, 2022 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice odlicne, vec isprobane po ovom kisnom danu. Jos jednom da zahvalim kolegi @Bokesna saradnji. I dodjem pice, da ne zaboravi 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2995 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da će nekome biti korisne a posebno mi je drago što sam upoznao kolegu @raps piće obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...