jevrica 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima i srecna nova 2009.god.. e,ovako.. crkla mi je pumpa za gorivo(yamaha R6 2001g) nisam mogao da nadjem polovnu,tj nasao sam i kupio al nije bila ispravna ,pa mi je taj isti decko ponudio pumpu od honde 600cbrf ??? tvrdeci da je ista i da odgovara mom motoru..? Pumpa na izgled jeste ista,cak je proizvodi isti proizvodjac.. Interesuje me,da li mozda neko zna,da li je to izvodljiva kombinacija..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako je na izgled ista, treba da moze. Pronadji u Service manualu koliki treba izlazni pritisak da daje, a u krajnjem slucaju stavi pa probaj! a, kako tvoja crkla, bas ne daje nikakve znake zivota ili...? P.S. ako imas vremena baci sliku pumpe da vidim kako izgleda, nesto me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsavas posao sa hondinom pumpom sigurno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan nista ne daje,mrtva..! a trebala bi da cakce.. nosio sam je kod elektronicara da je remontuje,ali nije moguce,tako je napravljena da moze samo sa platinama nesto uraditi,a na mojoj su platine ok,nesto drugo je riknulo i to se ne popravlja(samo druga,ili nova) evo slike obe pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam ja ukapirao da imaš karburatore a ne inj... manje vina manje vina... Letos mi je vrisnula pumpa za gorivo na VFR-u (razdihtovalo se nešto pa je počelo da kaplje iz kućišta), kada sam je i zamenio novom. To su sve pumpe niskog pritiska i u suštini su sve iste. Stara mi je bila apsolutno ista kao ta sa tvoje gornje slike (ova sa gumenim držačem kućišta), nova je sa donje slike (baš takva). Jedino mi smeta što je malo veća po gabaritu, zbog položaja na mom motoru (zakačena za rep), inače to je to. Stavljaj čekaj proleće vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja nisam ekspert, ali ovo sigurno moze da se rasturi. Koliko mi se cini, unutra su i filter i regulator pritiska (zato dve cevi sto idu u rezervar, na jednu vuce na drugu vraca visak), mozda se zapusila od prljavstine pa nemoze da pokrene. U svakom slucaju ja bih je ipak rasturio, nema sta da izgubis! P.S. Sta su "platine"? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se rasturi ja sam rasturao od Honde VFR a cini mi se da je skoro ista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze jedan deo al kuciste ne moze a verovatno je tu neki spoj,jer je ostalo sve ok... evo neke slike od pumpe kada se rasturi koliko moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...