Boban jasmina 0 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav.. Kao novi clan nisam tacno siguran kako doci do dobrog servisa za remont vilica i lezaja upravljaca.. Radi se o yamaha fjr 1300..svaka info. Mi je dobro dosla jer nisam tacno siguran sta stvara problem.. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Septembar 8, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan А који је проблем, просимSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban jasmina 0 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan z...neznam kako da pojednostavim ali moram da se borim sa motorom kao na hrvanju..nemogu primijetiti da ima lufta jedino neki susteri su mi menjali semringe na visljuskama neznam da nisu nesto pogresno nastelali ..ako to ima veze i dotegli su kao ??sraf na vratu volana..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Septembar 8, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan z...neznam kako da pojednostavim ali moram da se borim sa motorom kao na hrvanju..nemogu primijetiti da ima lufta jedino neki susteri su mi menjali semringe na visljuskama neznam da nisu nesto pogresno nastelali ..ako to ima veze i dotegli su kao ??sraf na vratu volana..hvalaПо твом објашњењу ПРЕТЕГЛИ.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 801 Napisano Septembar 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 493 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas dve opcije 1: idi kod majstora da ti dosteluje 2: uz pomoc dizalice podigni motor, ali za ram(da korman bude totalno slobodan). Skini trougao i odvrni kontra maticu. Odvrni malo i glavnu i onda polako stezi klimajuci tocak levo desno. Cim pocne da "hvata" vratis mrvicu unazad, stegnes kontru i spakujes sve nazad. To ti je cela filozofija. Cak i malo lufta je bolje nego pretegnut lezaj(poznat mi je osecaj o kom pricas). Promenio Septembar 8, 2022 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban jasmina 0 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok uradim to pa da probam a za ogibljenje moram naci nekog ozbiljnogmajstora da mi to sve nastela..svakako hvala na savjetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...