saragusa 0 Napisano Septembar 6, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: Bmw R 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Vozim Gs 1200 2013 god. i osetio sam sad u zadnje vreme da mi lupa prednja viljuska kod nekih neravnina. Zvuči kao da negde, nesto ima lufta, nije zategnuto pa z bog toga ali sve mi izgleda savršeno na mestu. Motor presao nesto ispod 60k, a nisam to ranije primecivao. Jel imao neko slična iskustva ili zna šta bi to moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 6, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kuglu, hoce da popusti vremenom. Nije skupa a i lako se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saragusa 0 Napisano Septembar 27, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: Bmw R 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Provericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...