dzale 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan nov sam u svetu motora (par godina unazad) ali mi adrenalin i ispitivanje sopstvenih mogucnosti nije strano bavim se navedenim stvarima iz naslova dosta dugo ali jos ucim, a mogu i da ponekog naucim u svakom slucaju vrlo raspolozen da podelim iskustva sa yainteresovanim svetom inace sam arhitekta po struci pozdrav svim dobrim ljudima p/s odusevila me akcija sa deda mrazovima - sledece godine ucestvujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan WELCOME TO BIKERS WORLD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Januar 1, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao zemljak. Sve nas je vise iz Ivanjice. Taman posto si ti nov na motoru mi tebe da ucimo da vozis, a ti nas da letimo i da ronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 1, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, kolega dal se mozda znamo sa neke dubine? Rale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan idu gnjurci vide im se ....... pozdrav od kolege iz dubine, lepo je videti da nas ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan idu gnjurci vide im se ....... kako prepoznati gnjurca na nudističkoj plaži? Ima najmanji k... i najveći sat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao zemljak. Sve nas je vise iz Ivanjice. Taman posto si ti nov na motoru mi tebe da ucimo da vozis, a ti nas da letimo i da ronimo i zemljake i nezemljake rado cu nauciti onome sto znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, kolega dal se mozda znamo sa neke dubine? Rale poceo da ronim u urs-u 1990 aktivno na jazu, bigovu, boki, zanjicama. rosama, plavim horizontima, mnogim speleo akcijama, mykonos, red sea... valjda smo se nekad sreli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 3, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan idu gnjurci vide im se ....... kako prepoznati gnjurca na nudističkoj plaži? Ima najmanji k... i najveći sat ;D haha ... super fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Dzale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dekiju i kosovskoj mitrovici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan kpa beograd, jaz, rose, zanjice, egipat, grcka, malta, turska... pitaj boga gde jos, sve od 1982. sigurno smo se sreli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6541 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa stavite vise slike, da se prepoznate . Dobrodosao, Dzale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Umreo mi foto aparat kad sam teo da se slikam. Crče čim me je video ;D Pazi kad ga razumem hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...