Vidak 0 Napisano Avgust 30, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam registrovao moj "krs" i sa tehnickim me izaslo 20k din za 998ccm. Pitam iz sledeceg razloga; u 1. agenciji mi rekli 24k a u 2. -20k :?: :?: :?: Naravno zavrsio sam reg u 2.! Zanima me kaka su Vasa iskustva sirom Srbije? Sve znam da postoje taco definisane skale za kubikazu ali eto kazem ...treba pitati na vise mesta...neko se zeznuo negde :twisted: Samo nevidim razlog jer sve sam uplacujes preko uplatnica i nedajes kes nikome u ruke osim za tehnicki (375din)!? P.S. Slicne stvari su se desavale godinama u nazad, da nemislite da je to samo sada "slucajno" ispalo! ZAOBILAZITE "dunav" ili barem pitajte jos negde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sto agencija dvesta cena... Najjeftinije je direktno u sup i dovidjenja. Moj XT je varirao PREKO 50% u zavisnosti od ''Agencijebote''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa nastoj da se drzis jedne agencije stalno ali povremeno je i proveravaj jer ljudi se polakome iz raznoraznih razloga. Ja mnogo godina unazad gajim kult starih musterija/preporuka i nastojim da korektnim odradjivanjem posla zadrzim taj krug ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku gde uraditi tehnicki? Mnogi i nece/ne mogu da rade tehnicki za motore. P.S. Samo da nije Kompresor u Dunavskoj ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam registraciju za Hondu prosle godine platio 7200 dinara i prevod oko 1500 ili tako nesto. Ne znam koliko je ove godine ali znacu do kraja nedelje posto treba da je registrujem. Sto se tice Kawe, mislim da ce me sa sve prevodom izaci oko 300e :shock: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, mene je prva registracija u Crnoj Gori za 599ccm izasla 250 eura! A kao, svaka sledeca ce biti oko 200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 30, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je registracija koshtala oko 8000din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 30, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku gde uraditi tehnicki? Mnogi i nece/ne mogu da rade tehnicki za motore. P.S. Samo da nije Kompresor u Dunavskoj ulici Idi u Zastavu..ul.Vojvode Stepe! Tamo idem godinama i kosta 375 din. Ima sigurno i drugih..ali tu sam "domaci" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan U amss, ruzveltova tehnicki je 300 dinara NAJJEFTINIJE u zemlji Srbiji, a i sire! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I u Balkanu je isto 300 kinti ali vidis mogao bi sledeci put da idem u amss cisto malo da promenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam Hondu 01.09. Sve sa novom saobracajnom (platio sam taj obrazac 270 dinara a overili su mi staru) je izaslo 8380 dinara mada nisam hteo da teram motor na tehnicki vec me cale najavio samo da odnesem saobracajnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Brko, pa ti si je proverio u Carskoj Bari, tako da ti tehnicki nije trebao. PS: a zasto si ti brko??? Dje su ti brci, Brko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ona je 100% ispravna nego mi je zadnja guma losa a necu da se jebem sa slepcima koji rade na tehnickom. Znam jer je tako bilo prvi put kad sam je registrovao, zajebavali su me isto zbog gume, i na kraju je cale pozvao da sredi. A Brka zato sto se prezivam se Brkic pa zato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1393 Napisano Septembar 11, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mene je registracija za Stroma izasla oko 16000, a isto ima oko998ccm. zeza te porez na luksuz, a on zavisi i od godine proizvodnje,( ne tvoje vec motora). Osiguranje i ta takozvana Seseljova taksa su najvece stavke. Neka te yesi sto ti maotor ne prelazi 1100ccm jer je preko toga registracija stvarno luxuz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' Balkan u Ruzveltovoj jos uvek aktuelan? Zna li neko radno vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kolko izadje reg za 250 cc ? a koiko za 125cc otprilike ? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kolko izadje reg za 250 cc ? a koiko za 125cc otprilike ?hvala Zavisi od godista evo ti link pa se sam snadji mada nisam siguran da li se gleda i snaga motora?! www.takidoo.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ima veæ ta tema negde -500ccm = 100E; 500-750ccm = 150E; 750-1100ccm = 220E; 1100ccm+ = 350E Ovo važi za polovne motocikle nekoliko godina stare... 125-250ccm su nešto jeftiniji za registraciju od 500ccm ali je razlika mala! Tomos CTX je bio nešto oko 3000din ..... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nije u Srbiji vec u Crnoj Gori, ali mislim da je sličan odnos cijena registracije http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2736 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ima tehnicki i na zvezdari "KALABA",neznam cene ali ako je nekome blizu !! :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas bas poplacao sve troskove oko registracije i za moj motor je cifra oko 13000din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano April 5, 2007 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ja æu u junu... 1137ccm = fijuuuu dinara okolo 350E :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dana sam bio u Balkanu, uradio tehnicki. Registraciju cu ovih dana. Tehnicki me kostao 300 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 17, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene izaslo za Vespu Piaggio 150ccm 4260 din + za Hondu CB 500S 8450 din. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku gde uraditi tehnicki? Mnogi i nece/ne mogu da rade tehnicki za motore. P.S. Samo da nije Kompresor u Dunavskoj ulici idi u staru pazovu blizu autoputa ns - bg bivsi reno servis dobices uslugu bez zakeranja malo dalje al mi i volimo da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...