salce91 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozZ.za swe ljubitelje MZ. . . Imam problem oko instalacije na MZ. . Prilikom rasturanja motora nisam obratio paznju na zice u dekliju za instalaciju i sluchajno sam ih ischupao. . .Sad nemam shemu da bih ga sredio. . .Da li neko moze da mi pomogne. . .Swaki sawet bi mi dobrodoshao. . .motor je MZ ETZ 250. . .unapred ...HWALA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u MZ - elektrika ima sema sa zicama po boji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i da fotografišeš na šta to sada liči pa da vidimo kako da se ispovezuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja negde semu pa cu doci do tebe da to povezemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...