Jump to content

Moto Zajednica

Crna Gora 2009

Recommended Posts

Guest Velimlje

Prvo da vas sve pozdravim iz Londona i da kazem da je ovo jedan najboljih sajtova koje sam ikad video , zaista odlicno !!!

Ovog leta planiram ''malu'' turu pa me interesuje kakvo je stanje puta Zabljak preko Pasine Vode prema Pluzinama , jeli to asfalt ?

Putovacu sa zenom , puno prtljaga itd , pa me ne vuce ako je makadam , ili imate neki savet ?

Ili da bolje biram izmedu Pljevlja - Durdevica Tara - Mojkovac- Kolasin - Savnik - Niksic ili je lepse Pljevlja - Durdevica Tara - Zabljak - Savnik - Niksic

Takode me interesuje dali neko ima iskustva sa trajekta Bar - Bari ili Split - Ancona , cene , duzina puta i slicno

Zahvaljujem na svim odgovorima , a ujedno i koristim priliku da svima pozelim sve najbolje u Novoj Godini !!!!

Simo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 666 postova

Simo, napiši nam malo i o sebi, jer si u temi za predstavljanje članova...

Što se tiče tvog putovanja, svi pravci koje si naveo su asfaltirani, priroda je fenomenalna i nećeš pogriješiti ako kreneš bilo kojim. Ja sam iz Bara odakle ljeti skoro svako veče ide trajekt za Italiju. Putuje se od 22 sata do ujutro. U Bariju je oko 8, jer tada počinje da radi carina. Kad isplaniraš put, javi mi i ja ću ti rezervisati karte...

Guest Velimlje

Gaso , hvala ti na brzom odgovoru

Moje ime je Simo , poreklom sam iz Crne Gore , odrastao u Sloveniji , imam 45 godina ( slika je stara jedno par godina  ::) )

Inace za mesec , mesec i po treba da kupim R1200GS ..

Drago mi je cuti da je put sav u asfaltu , a sto se tice trajekta , hvala ti na informaciji , ali se razmisljam da skratim put , neznam dali cu da imam dovoljo odmora u firmi ...

Ako idem Bar -Bari , treba da predem citavu Italiju da bi video Amalfi obalu , pa mi posle treba obici citav Rim ... ( skoro sigurno necu imati vremena ovog puta za Rim )  , a ako odem na Anconu obisao bi Rossijevo selo , San Marino , a onda je tu nekoliko lepih gradova , pa pravac jug Francuske i posle kuci ...

Put prema Jugi ( treba da obidem Maribor-Vrsac-Pirot-CG ) planirao sam preko Svajcarske , verovatno Grimsel pass

Ako imas jos neku informaciju u vezi puta , molim te da mi javis ..

Pozdrav

• Zainteresovan, 666 postova

Inace ja sam gledao mapu i Google Earth i neznam sta nisam , ali taj deo puta Zabljak - Pasina Voda - Sedlo - Trsa - Pluzine izgleda makadam ...

Asfaltirano prošlog septembra, i naravno ja se provozao njime...

Ako već dolaziš u CG, onda ti je najbolje na Bari iz Bara, a od Barija do Amalfija ti je 3-4 sata lijepe vožnje, pa autostradom dell sole do Rima. Ništa ljepše. Ako odeš na Anconu, zaboravi na Amalfi...

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Inace ja sam gledao mapu i Google Earth i neznam sta nisam , ali taj deo puta Zabljak - Pasina Voda - Sedlo - Trsa - Pluzine  ...

...nemoj nikako da zaobidjes!

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Pozdrav Simo i unapred se radujem tvojim avanturama, nadam se da ces trenutke ovekoveciti slikama i baciti nam na forum sa kratkim opisom i pricama  ;)

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: yamaha fzx 750

da da i ja sam u septembru prosao tim putem natovaren familijom i stvarima do vrha i nisam se pokajao. malo saobracaja a put korektan. fali tu po koja bankina i sl, ali priroda to sve nadoknadi.

savet - ne gledaj dok vozis. visoko je  i duboko je

pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja