makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,mis fotografoslikac! ;D Da ti foto..grafo...to ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alaj te je isekao. Zamisli u kavom je on stanju bio kad je takvu sliku skucao u glavi Posmatra čo'ek tičice!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan A i misevi mu se prividjaju! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da ste tek počeli da se družite sa Neđom.Očekujte neočekivano ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 5, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ako bude bilo lepo vreme u subotu, navracam i ja malo do NS-a. tj. ako primate goste sa druge strane Tise ;D ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan evo zasto ti zglobovi oticu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ako bude bilo lepo vreme u subotu, navracam i ja malo do NS-a. tj. ako primate goste sa druge strane Tise ;D ... Slobodno naleti. Imamo jos puno jedinica vitamina B u zalihama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo zasto ti zglobovi oticu ako bude bilo lepo vreme u subotu, navracam i ja malo do NS-a. tj. ako primate goste sa druge strane Tise ;D ... Svi su uvek dobro došli, kako vidiš društvo je uvek dobro raspoloženo za zezzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se takodje danas provozao, presao sam nekih stotinak kilometara. Dodjoh kuci pre par minuta. U subotu dolazim u Fashion. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je li ono gore fotka iz caffe FASHION-a? Imaju dobru garnituru za sedenje-lezanje, samo su im igle nesto male, pa je los protok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sutra u 14 u fashion 100% @Ivan dolazi obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene najverovatnije sjutra sa fleshom slicice da pokupim, ne verujem da cu se zadrzavati, imam ispit u nedelju pa moram da ucim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti studiras kad su ispiti subotom i nedeljom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan gledam prognozu, i dosta obecava ... samo, mozete li mi malo pojasniti gde je taj fashion?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan gledam prognozu, i dosta obecava ... samo, mozete li mi malo pojasniti gde je taj fashion?? Kad krenes od z. stanice ka mostu Slobe sa leve strane izmedju drugog i treceg semafora s tim da ti je prvi taj kod stanice. Videces motore! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan gledam prognozu, i dosta obecava ... samo, mozete li mi malo pojasniti gde je taj fashion?? Kad krenes od z. stanice ka mostu Slobe sa leve strane izmedju drugog i treceg semafora s tim da ti je prvi taj kod stanice. Videces motore! ;D nista ne skontah, sem videces motore ...ja znam kako da dodjem do centra, do spensa, petrovaradina i do miseluka. i da se vratim kuci sa tih mesta ... dogovorio sam se sa giom da me saceka kod ulaza, da se ja ne pogubim u velegradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14499 Napisano Februar 6, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan gledam prognozu, i dosta obecava ... samo, mozete li mi malo pojasniti gde je taj fashion?? Kad krenes od z. stanice ka mostu Slobe sa leve strane izmedju drugog i treceg semafora s tim da ti je prvi taj kod stanice. Videces motore! ;D nista ne skontah, sem videces motore ...ja znam kako da dodjem do centra, do spensa, petrovaradina i do miseluka. i da se vratim kuci sa tih mesta ... dogovorio sam se sa giom da me saceka kod ulaza, da se ja ne pogubim u velegradu posto planiram da se provozam do tamo, mozemo da se dogovorimo pa da se nadjemo u ZR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo zaposeli bulevar ;D Nova mašina je i dalje u centru pažnje, a ovaj što rukama sakriva lice taj ni danas "nije" došao jer je "morao" da radi A evo i golupčića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nova mašina je i dalje u centru pažnje, a ovaj što rukama sakriva lice taj ni danas "nije" došao jer je "morao" da radi Ala bi mi cucnuo jedan takav uffffff... nisi smeo ovu sliku stavljati ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan gledam prognozu, i dosta obecava ... samo, mozete li mi malo pojasniti gde je taj fashion?? Kad krenes od z. stanice ka mostu Slobe sa leve strane izmedju drugog i treceg semafora s tim da ti je prvi taj kod stanice. Videces motore! ;D nista ne skontah, sem videces motore ...ja znam kako da dodjem do centra, do spensa, petrovaradina i do miseluka. i da se vratim kuci sa tih mesta ... dogovorio sam se sa giom da me saceka kod ulaza, da se ja ne pogubim u velegradu posto planiram da se provozam do tamo, mozemo da se dogovorimo pa da se nadjemo u ZR pa ako vec ides kroz zr, sto da ne. samo ako neces jurcati previse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14499 Napisano Februar 6, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan necu da jurcam pusti mi broj porukom pa te zovem da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ohoho! ko se to ponovio motorem? ja danas slucajno vas sreo. pa reko da vam se javim. vidimo se sutra! ponecu fles, da mi prebacite sve slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krecete da se vozate? OK 14h u Fashionu ali sta do tada??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 7, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan tako sam znao da ce se nesto ovako desiti! vozim ja motor veceras i stanem, a posle 2 min, barica ispod njega! hladnjak mi nisu dobro zavarili, i iz jedne sicusne rupice voda curi. i vrlo brzo mi je cela posuda prazna! takvog ne smem da ga vozim, tako da cu sutra odmah ujutru otici da mi se to sredi i nadam se da cu stici sve da obavim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...