Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki TS125r, HITNO savet

Recommended Posts

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

napomenuti model mi je ponudjen (1993), 13.000km predjenih, relativno ocuvan (iz uvoza) do sutra treba da se odlucim da li da uzmem ili ne. Zanima me da li je neko upoznat s tim modelom, kolko je zastupljen kod nas (zbog delova) i koliko je dobar, kvalitetan za cross 125/2T.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 303 postova

napomenuti model mi je ponudjen (1993), 13.000km predjenih, relativno ocuvan (iz uvoza) do sutra treba da se odlucim da li da uzmem ili ne. Zanima me da li je neko upoznat s tim modelom, kolko je zastupljen kod nas (zbog delova) i koliko je dobar, kvalitetan za cross 125/2T.

Taj model je ustvari takmicarski RM 125 ustrojen na 15 ak konja i sa namontiranom svetlosnom grupom ! sto se delova tice sve je isto kao RM sem signalizacije i palenja  !  ;)

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Taj model je ustvari takmicarski RM 125 ustrojen na 15 ak konja i sa namontiranom svetlosnom grupom ! sto se delova tice sve je isto kao RM sem signalizacije i palenja  !  ;)

Otkud ti ovo,ja sam imao do letos jedan TS125 (samo X) i koliko ja znam o njima,a nadjoh ceo istorijat ovde da vidi i zema,oni su oba imali po 22ks,ne 15ks->http://www.suzukicycles.org/TS-TC-series/TS125.shtml

Sto se tice podizanja snage ne moze se tek tako podici snaga ovog motora jer oni nisu zaguseni nikakvim blokadama,jednostavno 22ks je neki njihov optimalni maksimum,mozda bi se izvuklo jos par konja nekim stelovanjima,K&N filterom vazduha... ali toliko povecanje koje ti hoces ne moze tako lako,ako moze uopste,a i ne isplati se,jeftini su ovo motorcici da bi se toliko ulagalo!

Sto se delova tice ja sam imao ovo cudo jedno 4 godine i nije bilo nekih problema za delove jer se i ne kvari,znaci samo servisni delovi su mi bili potrebni,jedini problem za nalazenje je bila zadnja guma,16"ako se dobro secam,naci nju je bila nemoguca misija,ja moj i prodadoh sa istrosenom zadnjom,mozda ce novi vlasnik imati bolju"vezu"za nabavku!

Pozdrav 8)

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Gile, vec sam ti napisao za taj motor.

RM sa svetlima bi bio Suzukijev model RMX (ima ga u verziji 50, 250, a 125-icu nisam video).

Ovaj motor nije kao RM ni po ramu, ni po suspenziji, ni po masini. On spada u klasu sa Yamahom DT, Kawasaki KMX-om...

Restrikovan ima 15ks, a derestriktovan (ima restriktor zavaren u auspuhu, i nisam siguran za gumu izmedju cilindra i karba) 22ks.

Za delove sam ti isto rekao, ima da se naruci sve sto treba iz Grcke, mada (isto sam ti vec rekao) ako zelis nesto bas cesto i zgodno za delove u toj klasi uzmi Yamahu DT ili Kawu KMX. Za to sto ce tebi eventualno trebati - a verovatno nece za jednu sezonu koliko ti taj motor nameravas da vozis (mozda karike, mozda klip i pokoja sajla koju mozes da napravis) se uvek mozes snaci i uvek ces naci deo... Uzmi to i vozaj se ko covek. Pogledaj samo stanje motora, suspenziju, diskove, masina kako radi...a potrosni materijal (plocice, gume...) ces uvek da nadjes.

I rekao sam ti da to nije cross motor, to je dual purpose.

Za Lomnica_city:

Ne znam otkud ti da mu je zadnja guma 16''?! Jesi ti siguran da si ti to posedovao? TS125 ima zadnju 18'', a prednju 21'', standard da ne moze standardniji biti...

• U prolazu, 1 post

Imam ja TS-ra 125,motor je extra vozim ga vec 4 Godine,i hvala bogu jos nisam imao nikakvih problema sa njim.Delove ti uopste nije toliko tesko za nabaviti,imam drugare koji voze KMX-a i DT-a i iskreno mnogo bolje ide TS...Zato ti je moj savet da se ne premisljas puno nego da ga uzmes..Pozdrav!

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Imam TS125 r i cini mi se da je dosta jaci i cvrsci motor od dt i sl. Ne znam koja je razlika izmedu verzije r i x ali ovaj moj ima dosta dijelova koji izgledaju isto kao na RM 125 , posebno jaku zadnju alu viljusku. Moj TS je trenutno u kvaru , crko cdi ,ako neko ima viska nek se javi!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja