lalajko 2021 Napisano Septembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam na XRV forumu da crashbar za Transalpa 600 moze da se nabudzi na Africu Rd03 i RD04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Boki, slikaj gornje kacenje crash bara da vidim da li su ispravili gresku, ja sam po preporuci moj prepravio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima. Na mom TA prethodni vlasnik je ofarbao felge u crno ali se farba ostetila poslije zamjene gume, znali neko kako bi najlakse skinuo tu farbu a da ne ostetim felge. A i ljepse su mi onako zlatne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege transalpovci.Da li neko zna gde moze da se kupi zadnji amortizer i opruga. Mogu i polovni,verujem da su dosta jeftiniji od novih.Motor je 99 god, PD 10. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Boki, slikaj gornje kacenje crash bara da vidim da li su ispravili gresku, ja sam po preporuci moj prepravio! Nisam slikao kačenje ali na ovom tvom italijanskom sajtu koliko sam rastumačio trebalo bi da probušim na dva mesta šipku crash bara i spojnicu, pa da to sve lepo još sa dva zavrtnja dodatno ojačam. ??? Meni izgleda solidno i ovako, jedino ne bi trebalo previše zatezati one šrafove na U fiksiranju jer može dovesti do pucanja istog. Kakvo je tvoje mišljenje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Boki, slikaj gornje kacenje crash bara da vidim da li su ispravili gresku, ja sam po preporuci moj prepravio! Nisam slikao kačenje ali na ovom tvom italijanskom sajtu koliko sam rastumačio trebalo bi da probušim na dva mesta šipku crash bara i spojnicu, pa da to sve lepo još sa dva zavrtnja dodatno ojačam. ??? Meni izgleda solidno i ovako, jedino ne bi trebalo previše zatezati one šrafove na U fiksiranju jer može dovesti do pucanja istog. Kakvo je tvoje mišljenje. Pozdrav Problem kod tog kacenja je sto prilikom pada taj gornji drzac ne moze da zadrzi cevku tj ta cevka koja je dobila udarac prenosi silu na onu drugu i izgura je iz nosaca (ti srafovi sluze tome da sprece setanje cevke u nosacu) i crash bar se priblizi oklopu a pri nekoj tezem padu polomi oklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer imas u Centru S i nemoj da se zacudis kada ti roknu cenu =) Jedan sraf bude po par stotina dinara. Imas drugu varijantu, to ti je Dejan koji to donosi valjda iz Madjarske. Potrazi u poslednjih desetak stranica njegov broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala stefgi,probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan TA69 Problem kod tog kacenja je sto prilikom pada taj gornji drzac ne moze da zadrzi cevku tj ta cevka koja je dobila udarac prenosi silu na onu drugu i izgura je iz nosaca (ti srafovi sluze tome da sprece setanje cevke u nosacu) i crash bar se priblizi oklopu a pri nekoj tezem padu polomi oklop. Ima smisla. Nije problem da se i to izvede. Čim uhvatim malo slobodnog vremena uradiću i to. Hvala TA69 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan necete verovati.Amortizer i opruga za ta,99 god kosta u centru s, 84000 din(da,dobro ste procitali osamdesetcetirihiljade dinara)?! Za taj novac se moze kupiti solidan jugo sa 4 opruge i amortizera???!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan necete verovati.Amortizer i opruga za ta,99 god kosta u centru s, 84000 din(da,dobro ste procitali osamdesetcetirihiljade dinara)?! Za taj novac se moze kupiti solidan jugo sa 4 opruge i amortizera???!!! Da sad ne jurim originalnu poruku, ali napolju reparacija gasnog amortizera kosta oko 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan necete verovati.Amortizer i opruga za ta,99 god kosta u centru s, 84000 din(da,dobro ste procitali osamdesetcetirihiljade dinara)?! Za taj novac se moze kupiti solidan jugo sa 4 opruge i amortizera???!!! Da sad ne jurim originalnu poruku, ali napolju reparacija gasnog amortizera kosta oko 200e. Sta sam ti prijatelju rekao za Centar S....nasli pa zasli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan necete verovati.Amortizer i opruga za ta,99 god kosta u centru s, 84000 din(da,dobro ste procitali osamdesetcetirihiljade dinara)?! Za taj novac se moze kupiti solidan jugo sa 4 opruge i amortizera???!!! na prvi pogled mi se učinilo da si rekao 8400, pa sam se oduševio , kad ono ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se podrazumeva pod reparacijom,ali majstor koji puni amortizere kaze da ovaj ne moze da se napuni,tj.moze ali se dobija samo 10% poboljsanja.Jos plus ako nije dobra opruga ,dosta kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan za kolegu labanda: zato sam i napisao i recima da se neko ne bi uzalud odusevio. Ja sam se smrzao i zaprepastio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se podrazumeva pod reparacijom,ali majstor koji puni amortizere kaze da ovaj ne moze da se napuni,tj.moze ali se dobija samo 10% poboljsanja.Jos plus ako nije dobra opruga ,dosta kosta. Pa pod reparacijom se podrazumeva vracanje u potpuno funkcionalno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj majstor koji se time bavi godinama kaze da amortizer na ta ne moze da se puni? Hvala Dzimika, zovem Dejana odmah ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da u italiji postoji samo nekoliko majstora koji mogu tu reparaciju kvalitetno da odrade, racunaj da je nov WP oko 600 eura u italiji, a za polovni 100- 200 eura http://www.xparts.net/Item.aspx?id=886 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan i polovni moze da bude dobar ako je od nekog slupanog motora i sl,ali kod nas ne postoje otpadi ili ih bar nema u mojoj okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan i polovni moze da bude dobar ako je od nekog slupanog motora i sl,ali kod nas ne postoje otpadi ili ih bar nema u mojoj okolini. zovi dejana ili ako se ne javlja posalji sms sa modelom i godistem motora i delom koji ti treba i covek ce ti odgovoriti cim bude imao informaciju, nemoj da te cudi sto ne odgovara par dana jer je vrlo cesto u madjarskoj posto mu je tamo otpad, ali veruj mi cene su mu vise nego korektne, meni je nosac prednje maske kod njega 35e dok je u centru S 350e nov tako da ces videti i sam razliku u cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 1, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i opcija da se kupi deo, nov ili polovan sa nemackog ebay-a. Na cenu sa sajta dodas postarinu za Nemcku + 20 posto i za te novce mozes podici deo u Novom Sadu. Mada iz gore pomenutih postova mi se cini da je Dejan bolja i jeftinija opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozvao sam Dejana,rekao je da ce se javiti uskoro. Cekam ga pa cu vam javiti koliko je kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 1, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu offovati zapoceti razgovor,ali evo danas sam sipao opet do cepa posle predjenih 294.6km, nije jos stiglo do rezerve,ali sam ocekivao.A stalo je jedva 12.91lit!Znaci toliko malo je potrosio da vec sumnjam da nesto ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu offovati zapoceti razgovor,ali evo danas sam sipao opet do cepa posle predjenih 294.6km, nije jos stiglo do rezerve,ali sam ocekivao.A stalo je jedva 12.91lit!Znaci toliko malo je potrosio da vec sumnjam da nesto ne valja Hoces mi prodati tu masinu ili ces mi pozati kako ti je meka ruka? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio do moto land-a i pazario crash bar za mog TA posto su moji krivi, iako sam mislio ove da ispravljam ili da pravim nove ovo je dovoljno povoljno da bi se cimao da jurim majstora koji bi se zezao sa starim vec pomalo krivim barovima sutra ce pasti montaza pa cu da uslikam da se vidi kako stiji, doduse nemam bocne plastike pa se nece primetiti kako ide preko plastika ali nema veze, cilj je da se zastite dekle (skuplje su od plastike) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...