zoransm 95 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, moraće na proveru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom trandzi imao tu pojavu, podigni ga na centralni stender, tj.oslobodi prednji tocak, zavrti ga rukom i verovatno ces i golim okom moci da uocis anomaliju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano April 23, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih krenuo od provere balansa guma i stanja felne pa onda dalje. Npr. dok sam imao stare gume korman je bio savrseno miran i onda stavim nove gume i sad imam vobling. Nemamo isti motor ali su isti simptomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mile123 je napisao: Jel neko probao ignitech-ovu zamenu za cdi, dojadili su mi cdi-evi vise pa planiram da ih zamenim sa Ignitechom... Imam jaj taj Ignitech na RD03 Africi(isti kao i na Transalpu) koji menja dva fabricka,vec 3 sezone radi odlicno,ima i mogucnost stelovanja predpaljenja preko racunara Ako budes porucivao obrati paznju da ti treba i njihov spliter sa jednog na dva fabricka konektora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Mile123 javi ako planiras to da uzimas, ako radi posao bolje nego cdievi, da uzmem i ja. Uskoro idem da sredjujem ventile pa da vidim zbog cega mi trza. Mozda i nije cdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 23, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, drmilan_ said: Ja nisam verovao kad su rekli da je do kofera... mada ako si vec imao onda je mozda sve to sto je arakis naveo Ja , opet, ne verujem da je do kofera. Kofer samo "pojaca" problem, ali nije uzrok. Continental je imao neke probleme sa prednjom gumom. Kad sam zamenio gumu, nije vise bilo voblinga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Petre said: Ja , opet, ne verujem da je do kofera. Kofer samo "pojaca" problem, ali nije uzrok. Continental je imao neke probleme sa prednjom gumom. Kad sam zamenio gumu, nije vise bilo voblinga. Pazi, uzeo sam udarenu trandzu, sredio sve pod konac, sve ravno pravo. Dok sam sklapao motor i vozikao ga nit trzao nit vukao nit tresao. Bez ruku sa rukama sve je bilo ok. Sastavim motor, tj plastike stavim i to sve, probam i sve ok. (Ovo sve sa starim gumama). Stavim kofer i zapalim i pustam ruke radi provere i krene da trese, reko ok ajde do gume je stavicu nove bice ok. Za svaki slucaj proverimo opet viljuske i tockove i prednji i zadnji, svaki saraf sve i ok je. posle namontiram NOVE gume, probam motor (bez kofera, ne razmisljajuci da ga nemam) i sve ok ne trese. Reko masala. Stavim kofer (opet ne obracam paznju da ga imam) i opet nesto pustim ruke i opet trza. Stajem proveravam sve i opet sve na svom mestu. Kad procitam ovde da skinem kofer i probam onda. Isto uradim, i ne trese. Evo vozih ga pre koji dan bez kofera ceo dan i opet sam isprobavao i nista ne trese. Tako da bih sigurno rekao da je do kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 23, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si u pravu. Moje iskustvo je bilo drugacije, sto ne mora da znaci i da je to neko pravilo. Na stranim forumima bilo je mnogo prituzbi na Continentalovu prednju gumu kod nekoliko modela. Kod mene je bila trail atack. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao prvo neku no name gumu, sad imam mitas i ista prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan i meni se javio vobli g od kad sam zamenio lezaj korma a, moram proveriti felnu a i probati bez kofera Pre 5 sati, drmilan_ je napisao: @Mile123 javi ako planiras to da uzimas, ako radi posao bolje nego cdievi, da uzmem i ja. Uskoro idem da sredjujem ventile pa da vidim zbog cega mi trza. Mozda i nije cdi Narucivacu, samo je pitanje dal od ove ili sledece plate pa javljam kad stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 24, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Mile123 said: i meni se javio vobli g od kad sam zamenio lezaj korma a, moram proveriti felnu a i probati bez kofera Narucivacu, samo je pitanje dal od ove ili sledece plate pa javljam kad stigne JAvljaj utiske kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to do kofera, bez kofera je i meni sve mirno a sa njim uvek "zaigra" a siguran sam da je sve kako treba sa gumom, viljuskama, lagerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko gde nabaviti onaj limeni osigurac za zadnje plocice na kandzama?PozzPoslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 25, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da meni na prednjim fali 1 al mislim da nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao da improvizujem nesto od lima al ne ide, a nervira me zvecka u p.m.Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 25, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto prednja zvecka, ne znam kako neko moze to da izgubi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasno... Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u Hondi kod nas. Mislim da je negde oko 400-600 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 26, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno??? Koliko treba da ima limova u prednjim kocnicama? Ja imam samo 1 al cini mi se da fali. Vec sam pitao ovde al su me iskulirali svi, al vidim da nisam jedini sa tim problemom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima jedan koliko se sećam.Pokušaću da pronadjem slike slikao sam kad sam menjao pločice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom disku imas limce koje je sa donje strane klesta gde prolazi osovinica kroz plocice, sad sam pustik mail ovima u hondi pa cu videti ako ima porucujem... Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ima dva po klestima. Cene sa ovog sajta su kao i kod nas. Mozda je kod nas malo veca cena ali ne preterano. Mozes da vidis i koji je broj dela za godiste tvog motora. Pa posaljes Hondi sa brojem sasije. Honda XL600V TRANSALP 1999 (X) ENGLAND / MKH spare parts online available at CMSNL WWW.CMSNL.COM spare parts for the Honda XL600V TRANSALP 1999 (X) ENGLAND / MKH Honda XL600V TRANSALP 1999 (X) ENGLAND / MKH spare parts online available at CMSNL WWW.CMSNL.COM spare parts for the Honda XL600V TRANSALP 1999 (X) ENGLAND / MKH 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 26, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam na tom sajtu cini mi se da ja imam sve, al ne znam zasto zvecka i dalje, mozda ne stoji na dobrom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispravila se skines je malo je savijes da nateze plocice i to je to nece zveckati... Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...