bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan postoje ventili,za vazduh,zapravo elektricni su ali pustaju vazduh kod nekih sisteme ajnspric vozila,oni mogu da rade kolko hoces pod naponom a negreju se,,,miozda je to i bolja varijanta... ;) E moj je bas za vazduh, mada nije od ajnsprica, sluzio je za otvaranje/zatvaranje nekih vakuma, ima 3 prikljucka (jedan sam blindirao) i prikljucci su za 4mm crevo ma cinimi se i lada da ga ima,,nisam siguran,,,oni se skoro i negreju,plinski nisam probao nikad bez goriva,tako da neznam,gorivo ga ipak hladi,,, oni rade po principu magnetne indukcije,samim tim se i greju,ja ipak vise volim tradicionalnu slavinu na navoj,ili tako neki mehanicki regulator,sto manje struje to bolje,,,,,,, ;D inace japanska vozila su puna tih vazdusnih ventilica na struju ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...koji rado otkazuju pa opšti rusvaj dok ne nađeš koji mu je đavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...koji rado otkazuju pa opšti rusvaj dok ne nađeš koji mu je đavo Koliko ja znam, japanska vozila su najpouzdanija na svetu... sumnjam da bi ugradjivali nesto sto bi ovu reputaciju promenilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ...koji rado otkazuju pa opšti rusvaj dok ne nađeš koji mu je đavo Koliko ja znam, japanska vozila su najpouzdanija na svetu... sumnjam da bi ugradjivali nesto sto bi ovu reputaciju promenilo. Nemoj da te cuje neko iz BMW sekte,bice svasta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ovo je bio moj spisak želja pre mesec i kusur dana: 1. Sat, merač spoljne temperature, napona... - izvodljivo, uskoro - čeka se da naš Joška dovrši svoj ultra gedžet 2. Dve utičnice za napajanje: gps & radio-komunikacija,mobilni tlf i slično - videćemo šta ima na Adi - Naručeno, treba da stigne 3. Četiri žmigavca - samo da nađem lep prekidač, crveni sa trouglom - ima u Radio klubu, samo da nafatam vremena da odem 4. Sirena - kupljena dvoglasna, čeka lepše vreme - kupljeno, biće namešteno sad za vikend 5. Night-breaker farovi - ima na više mesta i sijalice i podnožja za H4 - odustao, najnoviji update sutra! 6. Biper za žmigavce -namešteno, pišti za medalju 7. Trepćuća LED stop svetla - radi se na tome - nisu baš trepćuća, ali namešteno i svetli, ubi kako blješti! 8. Grejači ručica - za sad ništa 9. Touring vizir - ugrađen! 10. Crash bar & nosači kofera - hmmm, Aca mi daleko po ovom snegu i ledu, ali biće, što pre... 11. Scottoiler - sve komponente nabavljene, samo da se ugradi! 12. Zvučnici - slušalice i mikrofon u kacigi - namešteno ...znam da vas davim, ali da ne zaboravim planove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve, sve, al TA bez stendera, hmm. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 11. Scottoiler - sve komponente nabavljene, samo da se ugradi! Ne Scottoiler, vec "Aralube" - automatski podmazivac lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih da ga nazovem "Insis-ArNeCo" - Arakis+Neške+Coolair ;D Kepo, nisam još sišao do garagea da premerim one dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa bre kepo nije ti to africa pa da se stalno kvari,trans alp je ipak malo bolji ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog lepog teksta,za one koji razumeju engleski: http://home.clara.net/survivalskills/transalp.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa bre kepo nije ti to africa pa da se stalno kvari,trans alp je ipak malo bolji ;) ;) Mi smo braca po materi, i vodi racuna sta pricas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobro cu se kaznim sa jedno pragnje ;D ;D ;D mogu i nekog zekana da dotiram,,ako ima ko da spremi na okrsaju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dobro cu se kaznim sa jedno pragnje ;D ;D ;D mogu i nekog zekana da dotiram,,ako ima ko da spremi na okrsaju ;D ;D ;D Nemas Top Case, u cemu ce ga doteras ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka pošalje parice, ja ću da ga doteram ;D Bokiliću, kad će ona crvena plastika za kufer, nešto si mi obećao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Neka pošalje parice, ja ću da ga doteram ;D Bokiliću, kad će ona crvena plastika za kufer, nešto si mi obećao? :o :o :o :o :o :o ja zaboravio,,,evo zovem majku odmaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D dobro cu se kaznim sa jedno pragnje ;D ;D ;D mogu i nekog zekana da dotiram,,ako ima ko da spremi na okrsaju ;D ;D ;D Nemas Top Case, u cemu ce ga doteras ;D ko ti to kaze ??? ??? ??? a i sto mora u kofercetu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je stigla uticnica za 12V za motor, pa ako nekog zanima evo kako izgleda ta iz Luisa... Izgleda dosta kvalitetno, i sumnjam da moze da prodre voda bilo gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim je ok na izgled, jedino što meni lično ne odgovara to kačenje na upravljač jer sam smislio sasvim drugu taktiku za razne te gedžete - na i u kutiju na sredini mog TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni ja stavljati na upravljac, nego ispod sedista, tako da se taj drzac skida, i ostaje mi samo uticnica sa tom maticom okolo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razloga da bude cak kod sedista? Zanima me koja je prednost tog resenja? Obicno su svi potrosaci bas gore, kod upravljaca - GPS, mobilni telefon koji treba puniti, itd... Ako si u kampu pa treba da naduvas dusek, sve jedno je gde je uticnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis, nije lose razmisljanje, ne znam, kad odem do garaze videcu gde moze da se stavi, razmisljao sam kad punim mobilni da mogu da ga stavim ispod sedista i da ne mislim na njega, a ovako (osim ako ne nosim tank torbu) necu moci tako, mada zbog GPS-a bi mi bilo bolje da je stavim na korman... Razmislicu jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto sto bi moglo da bude od koristi,ne samo za TA nego i za AT. http://www.transalp.de/technik/pd-technik/reparaturen/zuendbox.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Puno korisnih saveta: http://www.f-ms.de/ta/faq/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam zaglavio programirajuci! Ali,ako sve bude islo kako treba,onda veceras zavrsavam projekat!Sredjene su verzije,uradjeni menu-i za podesavanja,jos samo da osposobim subrutinu za podmazivac,i to je onda to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam zaglavio programirajuci! Ali,ako sve bude islo kako treba,onda veceras zavrsavam projekat!Sredjene su verzije,uradjeni menu-i za podesavanja,jos samo da osposobim subrutinu za podmazivac,i to je onda to! I jos jednom bravo za Josku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...