benjamin 9 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..pa kad pojma nemam koliko je to brzo? imamo isti problem nego ajde da to rešimo meni je zupcanik totalo ispucao ... šta predlažete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan izmedju 150 i 160,,,,,,, :D :D blize 160 .... ;D ;D ;D ;D Bas tako, tera ko sasav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A posle dižu hajku na klince, kao oni mladi, neiživljeni, luduju... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bendžamine, ajd da sačekamo ponedeljak, kum zna nekog majstora u Bgd koji bi mogao da nam napravi pinjone. Dobićeš informaciju vrlo uskoro...ako od toga ne bude ništa 20 evrića nam ne gine da puknemo kod Saleta iz Trstenika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bendžamine, ajd da sačekamo ponedeljak, kum zna nekog majstora u Bgd koji bi mogao da nam napravi pinjone. Dobićeš informaciju vrlo uskoro...ako od toga ne bude ništa 20 evrića nam ne gine da puknemo kod Saleta iz Trstenika.... ;D ;D Stigao iz D, glanc nov, 108e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bendžamine, ajd da sačekamo ponedeljak, kum zna nekog majstora u Bgd koji bi mogao da nam napravi pinjone. Dobićeš informaciju vrlo uskoro...ako od toga ne bude ništa 20 evrića nam ne gine da puknemo kod Saleta iz Trstenika.... čekam tebe onda i daj kompletan info o viziru na pp please, nešto ne mogu da se pohvatam na temi, jel može da se "oiviči" nekom gumom ili tako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bendžamine, ajd da sačekamo ponedeljak, kum zna nekog majstora u Bgd koji bi mogao da nam napravi pinjone. Dobićeš informaciju vrlo uskoro...ako od toga ne bude ništa 20 evrića nam ne gine da puknemo kod Saleta iz Trstenika.... ;D ;D Stigao iz D, glanc nov, 108e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da je i on forumas jer sam video u nekoj temi njegov motor i to par dana posto sam mu video motor kod belvila stao bi da se pozdravim ali zurio sam do usca da se nadjem sa dekijem i markom a kad tamo cela ekipa ali bicu ja cesce na NBG kad mi se preseli firma u belvile a za vizir pitam posto cu i ja morati da nabacim vislji na svoj TA pa da ne gubim previse vreme nego da odem pravo do ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 8, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bendžamine, ajd da sačekamo ponedeljak, kum zna nekog majstora u Bgd koji bi mogao da nam napravi pinjone. Dobićeš informaciju vrlo uskoro...ako od toga ne bude ništa 20 evrića nam ne gine da puknemo kod Saleta iz Trstenika.... čekam tebe onda evo i ja da se pridruzhim sad sam se provozao da bih skontao shta mi sve ne radi ne vidim koliko idem, tempreraturu, ne rade mi migavci (mislim da je u prekidachu problem, pregledace mi neki lik u toku sledece nedelje) i nemam stop svetlo (stizhe iz luisa).. osecam se retardirano dok vozim... ali lepo vreme.. ne mogu vishe da chekam javite za taj pinjon, zaustavice me zbog brze vozhnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam se privremeno snašao za tahometar ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=29086.60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan koje su ovo budzhevine daj da poruchimo te pinjone... samo koje su kombinacije za donoshenje iz trstenika? ili da koristim gps da mi meri brzinu imam i neku aplikaciju na iPhone-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Drug kupio Transalp-a ('97.god) i ne zna koje ulje da mu sipa , pa rekoh da se obratim na pravu adresu. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 15W50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ili Ipone iste gradacije (neki se kunu u njega ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 9, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam 10-40, mada je to sve jako mala razlika. Tu gradaciju koristim preko cele godine i za sada je super. Mislim da je 15-50 samo za leto jer nije za nize temperature u ostalom tako pise i u manualu. Fabrika preporucuje 10-40 ako se vozi od -15 do 40+ stepeni a 20-50 ukoliko se nalazite u klimi sa izuzetno visokim temperaturama. Pored ovoga konsultovao sam se i sa majstor Jocom koli se slozio da je 10-40 pravi izbor jer se motor mnogo manje napreze pri paljenju tj. kad je motor hladan a ulje najgusce i obezbedjuje se adekvatno podmazivanje a posle kad se zagreje to je sve manje vise ista prica ako naravno koristis kvalitetno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ipone 10 40 kod mene... oko 3000 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 9, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10-40w je ravno 1000 din litar po ovim novim cenama, poskupelo zbog evra. Filter je oko 750din. Treba ti 2,4l sa promenom filtera. Tako da je najbolje menjati sa nekim pa kupite 6litara pa jedan podelite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10-40w mudro zbori thelord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slabo vozim u zimskim uslovima pa koristim Motul 5100 15-50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je li, TA-isti, da turamo BiXenone u naše mrcine? Jbš ove Night slamače i ostalu boraniju, kad staviš onda staviš najbolje? (Samo, za ne daj bože, sačuvati u koferu jednu H4 i naravno instalaciju za nju, ako zvekne Xenon ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Je li, TA-isti, da turamo BiXenone u naše mrcine? Jbš ove Night slamače i ostalu boraniju, kad staviš onda staviš najbolje? (Samo, za ne daj bože, sačuvati u koferu jednu H4 i naravno instalaciju za nju, ako zvekne Xenon ;D) Ja sam montirao pre neki dan te sto lome noc a budem li se otvorio za xenon mislim da ce mene neko slomiti ;D Kupio sam juce alarm Scorpio sa pagerom i to mi je nekako oprosteno ali sam za kaznu morao sinoc u Metro po stolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mamipara na sve strane, to si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam juce alarm Scorpio sa pagerom i to mi je nekako oprosteno ali sam za kaznu morao sinoc u Metro po stolice. koji je to od ovih? juche uveche sam shetao po njihovom sajtu i gledao shta nude... http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 9, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U vezi ulja: Ja sam kupio Motul 3000 mineralno ulje 20W-50. Ovo ulje proizvodjac preporucuje za starije cetvorotaktne masine za vazdusnim ili vodenim hladjenjem. U manualu Transalpa stoji takodje da u masinu treba sipati mineralno ulje, a po nekoj logici starijim motorima prija da je to malkice gusce ulje. Nasao sam u Novom Sadu Motul 3000 za 500 dinara, a Motul 5100 za 780 dinara. Zaboravio sam naziv prodavnice, ali ako nekoga zanima provericu rado. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugi nacin da resite problem visine vaseg motocikla je spustanje stapova na prednjoj vili. Brza i dosta jednostavna procedura, mada sam ja licno protivnik te varijante. Popustiti srafove koji drze stapove na gornjoj ploci (vidi sliku) i srafove na donjoj ploci (nema sliku pri ruci) i pustiti da stapovi izvire iznad gornje ploce kao sto se vidi na slici. Prekontrolisati da su leva i desna strana identicne, po mogustvu kljunastim merilom radi preciznosti. Dotegnuti srafove na gornjoj i donjoj ploci i posao je zavrsen, vas motor ce biti nesto nizi. Voditi racune kod pritezanja srafova, dotezati in naizmenicno i ne preterivati. Šta misle stručna lica o ovom spuštanju TA, da li je neko ovo uradio? Da ne vitlam nožicama po vazduhu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...