Alera 96 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio da je veci zato sam i uzeo providan, pa cak i 3T racingu nisu znali da mi kazu kojih je dimenzija ali kad mi je stigao spakovan u kutije od kacige shvatio sam koliki je. U principu meni odgovara da nije visok zbog off road a nadam se da ce mali vizir biti od pomoci s'obzirom da nisam neki dugajlija. Oni duzi modeli koje si gledao su verovatno od modela 650. Sve koje sad do sada vidio MRA Vario za TA600 bili su ovakvi duzi: http://cgi.ebay.de/Vario-Touringscreen-MRA-Honda-XLV-600-Transalp-93_W0QQitemZ400025279154QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item400025279154&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Moguce da ima dvije verzije. Givi ima dvije verzije, obje su vece od tvornickog. Ja sam uzeo veci, taj je otprilike duplo duzi od tvornickog, iako je zastita s njim dobra, ja upravo pokusavam napraviti neku kemiju s drugacijom maskom, pa mi vise nece odgovarati. Ima ova rubrika podrubriku s oglasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je vizir od starijeg modela do 1993! http://www.mrashop.de/mrashop/mra/catalogNavigationAction.do A moja je 1996 (1994-1999) http://www.mrashop.de/mrashop/mra/catalogNavigationAction.do da, u pravu si, ali evo modela za tvoju TA, isto je duzi od tvornickog: http://cgi.ebay.de/Vario-Touringscreen-MRA-Honda-XLV-600-Transalp-94-99_W0QQitemZ310116370831QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item310116370831&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 ...iako kazu da je taj vizircic mocna stvar, mozda ce ti ovaj biti sasvim dovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 26, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije vezano za za vizire,samo da se javim da ce gadget malo kasniti.Naime crkao mi je HDD(uzeo sam ga 23 decembra! prosle god),i svi podaci vezani za gadget su istorija Moram poceti da pisem program ispocetka.Katastrofa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6004 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12428 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu....užasni užas....a polako, ako ne za ovu, biće za sledeću godinu A taman sam nabavio displej, dvoredni i jednoredni, sad ću da okačim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6004 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12428 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije vezano za za vizire,samo da se javim da ce gadget malo kasniti.Naime crkao mi je HDD(uzeo sam ga 23 decembra! prosle god),i svi podaci vezani za gadget su istorija Moram poceti da pisem program ispocetka.Katastrofa!! Je l' crkla elektronika, ili si greškom izbrisao podatke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije vezano za za vizire,samo da se javim da ce gadget malo kasniti.Naime crkao mi je HDD(uzeo sam ga 23 decembra! prosle god),i svi podaci vezani za gadget su istorija Moram poceti da pisem program ispocetka.Katastrofa!! e jebi ga baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije vezano za za vizire,samo da se javim da ce gadget malo kasniti.Naime crkao mi je HDD(uzeo sam ga 23 decembra! prosle god),i svi podaci vezani za gadget su istorija Moram poceti da pisem program ispocetka.Katastrofa!! Je l' crkla elektronika, ili si greškom izbrisao podatke? Mehanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 26, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu specijalizovane firme da ti povrate podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6004 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12428 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To košta...ne zna se. Da je elektronika, premestimo od drugog harda samo dok prebaci podatke, ovako...da se prepakuju diskovi...teško, mora sterilizovana okolina, dobre alatljke...uzaludan posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 26, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam disk kod Joseph-a,prebacena je elektronika sa drugog diska,ali bez uspeha. Pocecu ponovo da pisem program,ne sekirajte se Steta jeste dosta velika(oko 200GB podataka),ali oni podaci koji su najpotrebniji su srecom i na kompjuteru u radionici.Zamo mi je datasheet-ova,i ovog zadnjeg projekta sto ga nisam iskopirao i na drugi hdd.Bez filmova i muzike mogu,to se nabavi opet.Slike sa putovanja su ostale(da nisu,-e onda ne znam sta bih!) A projekat cu ponovo napraviti od temelja.Juce sam bio bas ocajan,danas sam vec optimista.Tome je doprinela i lepa voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije vezano za za vizire,samo da se javim da ce gadget malo kasniti.Naime crkao mi je HDD(uzeo sam ga 23 decembra! prosle god),i svi podaci vezani za gadget su istorija Moram poceti da pisem program ispocetka.Katastrofa!! Koji je HDD u pitanju? Daj, salji ga ovamo da ga opravimo ili bar izvucemo podatke ! Nema potrebe za sekiracijom i nervozom... A ne treba ni sve iz pocetka da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Joska, meni je nedavno vrisnuo hard sa gomilom svega, mehanika ostecena (srecom ne skroz). Niko nije hteo da radi a momak iz BlueFish-a u Cara Dusana je primio i prebacio mi sve na novi za 1000din. Tako da ako se nisi snasao probaj kod njih, mene su spasili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce pomoci: http://www.datarecovery.rs http://www.datasolutions.rs/ To su firme za koje znam da se time bave.Prva firma ti je u Lominoj izmedju Zelenog Venca i Balkanske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E momci, tema je Transalp. Ubedjen sam da ce se Joska snaci. Svu ostalu pomoc mozete da posaljete i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 26, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,tema je transalp.ali ipak hvala svima na pomoci! Sacuvao sam ovu stranicu,pa se postovi koji se bas i ne ticu TA mogu obrisati,ja cu ipak imati sve linkove,i telefone kome da se obratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 27, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vezano za TA ja ushao u sektu pre nekih nedelju dana... nisam stigao ni da ga slikam zbog glupog vremena pa evo slike sa oglasa.... motor je 92 godishte i nekim chudom je fenomenalno ochuvan.. vozilo se nas par tog dana kad sam ga uzeo i zakljuchak je da sam pazario fenomenalan motor... dodushe treba da sredim par stavri na njemu ali imam vremena do pravog pochetka sezone... elem, za pochetak trebam da sredim migavce koji zezaju i da kupim stop svetlo koga uopshte nema izvadjen je ceo zadnji blatobran a tablica je okachena na neki mali nosach .... lepshe mi izgleda motor bez tog ogromnog parcheta plastike pa cu ugaraditi neko elegantnije i manje svetlo.. eventualno neki LED trip iz luisa... posle toga mi trebaju gume, lanac i lanchanici + par sitnica i na kraju... a onda veci vizir i novo sedishte... roll bar, nosach za kofere, koferi,.... cena motora x2 i miran sam za duzhe vreme saveti za svezheg chlana klana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Sa srecom da se vozis, i ocekujemo te na BJB voznjama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Lepo da se navozas, naravno sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6004 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12428 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uh što volim nove akcijaše sa TA ;D Kod našeg člana ACE-pn možeš da ugradiš kreš-barove, kod Sekule da naručiš sve što ti treba iz Louisa, a za ostalo ćemo da pomažemo. I obavezno stavi zadnji blatobran, bitno je da ti čuva amortizer od blata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Motorce ko secer, al ako se budes druzio sa ovim ovde sektasima, iiiiiiiiiiima da te kosta ko Svetog Petra kajgana! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6004 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12428 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, doći ćeš i ti kod nas na klocne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...