Arakis 5771 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo 1.5 mm? Zar to nije malo? A koliko je koštao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj je isto MRA.Ostali podaci koji se nalaze na njemu su: TYP: WVM Ausführung: 02262 TYPz: KBA90512 I mnogo je vislji od fabrickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zakacio sliku Evo kako izgleda vizir: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I kakva su iskustva Joška? Je l' mnogo bolji od originala na većim brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je original u voznji,kupio sam ga sa ovim vizirom.Mogao bi biti i bolji,jer mi vetar tacno tuce u celo.Znaci da je jos malo vislji,ne bi bilo lose!Ja sam 181 visok,cisto radi uporedbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6320 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 185 i sa originalnim vizirom vetar me je udarao tacno u vrat i bradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D A ja sam 180, mene će znači direktno u oko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 21, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Joska, ovo bas dobro izgleda. Samo mi nije jasno sta ce nekom radio na motoru ? Imao sam ispravnu elektroniku od auto radija kojem cd nije valjao,a zao mi je bilo da ga bacim Videcu koliko cu ga koristiti kada krenu ozbiljnije ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja imam touring vizir koji mi je pravio Ivan iz Beograda i mogu vam reći da je razlika između fabričkog vizira i ovog nebo i zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam touring vizir koji mi je pravio Ivan iz Beograda i mogu vam reći da je razlika između fabričkog vizira i ovog nebo i zemlja Hoces da kazes da je Ivanov bolji, ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pardon Bolji, duplo je veći od fabričkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh da mogu, sad bih otišao kod Ivana da uzmem taj najveći, ovako moraće malo da pričeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 22, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se i moje male ruke greju dok sam na motoru. Sinoc sam otisao kod Joske i uterah Transalpa u radionicu. No treba da znate da ulazak u njegovu radionicu i nije neki lak zadatak, naime pre nego sto je usao moj motor, Joska je morao da istera druga dva, jedan Suzuki i jedan MZ. Sta da vam kazem, proverenom majstoru pune ruke posla. A zima je sta ce tek biti na leto! Da vas uverim, montiranje ruckih i nije neki lak posao, pogotovo za mene, koji sam u celom procesu bi od koristi jedino pri navlacenju toplih gumenih prekrivaca kormana. Rucke su se posle upotrebe sile, po principu pametniji popusta, smestile na svoja mesta. Skrenuvsi pogled ka instrument tabli uhvatila me panika u dzungli raznobojnih zica. Smirio sam se kada sam uocio Joskine veste ruke pod oklopima mog motora i sve je polako stalo na svoje mesto. Da bi bili sigurni u uspeh ukljucili smo grejace i gle cuda nakon izvesnog vremena toplo i na rukama a bogami i meni oko srca. O,da! Objasnicu vam zasto to naked Transalp stoji na sred radionice. Posle odlicno odradjenog posla montiranja grejaca rucica (ili ti ruku) smo seli, Joska je zapalio cigaru. Zatim je kroz dim mudro predlozio da stavimo i one releje oko kojih smo se ranije dogovarali. Cas posla se na sred garaze nasao golac Transalp. Joska se ponovo upustio u seckanje kablova i lemnjenje. Releje su dobili prednje kratko i dugo svetlo, termoprekidac i stop svetlo. Nakon zavrsenih elektricarskih radova oklopi su vraceni na svoja mesta. A da smo usput mislili i na Arakisa, govori sledeca slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Tebi ne treba gas , imaš grejače u ručkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam što ste ispunili obećanje i mislili na mene Odlično obavljen posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad Joska krene u akciju, otkrica nicu sama od sebe Blago tebi sto ti je Joska iza coska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenje serijski i MRA Vario touring vizir za Transalpa od 94-99. Taj sistem s malim vizirom koji se moze postaviti u "V" u odnosu na glavni je odlicna stvar. To jako smanjuje turbulencije, ali nesto mi je mali, na e-bayu sam vidjao puno vece od istog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenje serijski i MRA Vario touring vizir za Transalpa od 94-99. Taj sistem s malim vizirom koji se moze postaviti u "V" u odnosu na glavni je odlicna stvar. To jako smanjuje turbulencije, ali nesto mi je mali, na e-bayu sam vidjao puno vece od istog proizvodjaca. I ja sam mislio da je veci zato sam i uzeo providan, pa cak i 3T racingu nisu znali da mi kazu kojih je dimenzija ali kad mi je stigao spakovan u kutije od kacige shvatio sam koliki je. U principu meni odgovara da nije visok zbog off road a nadam se da ce mali vizir biti od pomoci s'obzirom da nisam neki dugajlija. Oni duzi modeli koje si gledao su verovatno od modela 650. Jel osnovni vizir identican kao MRA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6320 Napisano Januar 25, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da se naruci samo taj vario dodatni vizircic, a mislim da moze, verovatno se vise isplati samo njega poruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...